Albayrak sabah sporlarının sonuncusunu Hayrabolu'da yaptı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak normalleşme sürecinin başlamasıyla 11 ilçede yaptığı sabah sporlarının sonuncusunu Hayrabolu'da yaptı. Sabahın erken saatlerinde Hayraboluâ??

Hayrabolu 19.06.2020 11:47:00 0
Albayrak sabah sporlarının sonuncusunu Hayrabolu

 

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a, sabah sporunda Belediye Meclis üyeleri, CHP İlçe Başkanı Fatih Ertem ve CHP ilçe yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

 

“SABAH SPORUMUZUN SONUNCUSUNU TAMAMLIYORUZ”

 

Hayrabolu’daki sabah sporu ve incelemeleri hakkında sosyal medya hesabından paylaşım yapan Başkan, Kadir Albayrak paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Günaydın Sevgili Tekirdağ’lı Hemşehrilerim, Günaydın Türkiye; Saat 05.00. 11 ilçemizde gerçekleştirdiğimiz sağlıklı yaşamın parçası olan sabah sporumuzun sonuncusunu şirin ilçemiz Hayrabolu'nun Çerkezmüsellim Mahallesi’nde gerçekleştirdik. Pandemi süreci boyunca evlerinde kalan vatandaşlarımızı normalleşme sürecinde tekrardan spora teşvik etmek amacıyla 11 ilçemizde başlattığımız sporumuzun bugün sonuncusunu tamamlıyoruz. Önümüzdeki ay da yeniden 11 ilçemizde sporumuzu bu sefer daha geniş katılımlar ile başlatacağız. Yürüyüşümüze eşlik eden Belediye Meclis üyelerine, CHP İlçe Başkanı Fatih Ertem'e ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Tüm vatandaşlarımıza sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim.”

 

“HAYRABOLU İLÇEMİZDE ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR”

 

Albayrak, daha sonra ilçeye kazandırılacak yatırımları inceledi. Bu kapsamda Çerkezmüsellim ile Büyükdanişment mahallelerindeki yol yapım çalışmalarını inceleyen Albayrak, “Bu mahalleleri bağlayan 7 kilometrelik kara yolunu beton asfalt yapıyoruz. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi ekiplerince altyapı serim çalışmaları başlayan yolda incelemelerde bulunduk. Yolumuzun çalışmalarını en kısa sürede tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.” dedi.

 

“HAYRABOLU KAPALI OTOPARKIMIZ BİTİYOR

 

Hayrabolu Kapalı Otopark’ının da çalışmalarını inceleyen Albayrak “Hayrabolu Kapalı Otopark’ımız bitiyor. İnşaat çalışmalarında sona gelinen otoparkımızın çevre düzenleme çalışmalarına da başlanmıştır. Otoparkımızı ziyaret edip yüklenici firmadan devam eden çalışmalar hakkında bilgiler aldık. Söz verdiğimiz gibi 29 Ekim’de Hayrabolu Katlı Otoparkımızı açıyoruz. Şimdiden ilçemize, şehrimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun.” dedi.

 

“ÇÜNKÜ SEVDAMIZ TEKİRDAĞ”

 

Hayrabolu Rekreasyonel ve Sportif Tesis inşaat çalışmalarının da tüm hızıyla devam ettiğini kaydeden Albayrak, inşaat alanını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Yüklenici firmadan devam eden çalışmalar hakkında bilgi alan Albayrak, şunları söyledi: “Tüm hızıyla devam eden çalışmaların sonucunda tesisimizi en kısa sürede ilçemize kazandıracağız. Bizler göreve geldiğimiz günden bu yana vatandaşlarımıza ve şehrimize hizmet ilkesi ile çalışmaya devam ediyoruz. Bu zamana kadar gerçekleştirdiğimiz projelerimizin üzerine yenilerini ekleyerek devam edeceğiz. Çünkü Sevdamız Tekirdağ.”

 

Haber/Melek ELMA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10