Sel mağduru vatandaşlara geçmiş olsun ziyareti

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ergene'nin İğneler, Ahimehmet, Bakırca ve Karamehmet mahallelerinde önceki gün yaşanan sel ve dolu felaketi nedeniyle mağduriyet yaşayan vatandaşları ziyaret ederek â€?

Ergene 19.06.2020 12:59:00 0
Sel mağduru vatandaşlara geçmiş olsun ziyareti

 

Ergene’nin İğneler, Ahimehmet, Bakırca ve Karamehmet mahallelerinde etkili olan sağanak yağış ve dolu sonrası taşkınlar yaşandı. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, sel nedeniyle mağduriyet yaşayan İğneler, Ahimehmet, Bakırca ve Karamehmet mahallelerini ziyaret ederek son durum hakkında bilgi aldı ve vatandaşlara geçmiş olsun diledi.

 

“HİÇ BİRİNİZİ MAĞDUR ETMEYECEĞİZ”

 

Aşırı yağmura maruz kalan mahallelerde mağduriyet yaşayan vatandaşları dinleyen Yüksel, yoğun yağan yağmur sonrası vatandaşların mağdur olmaması adına çalışmaların Belediye ekipleri tarafından başlandığını ifade ederek zararın en kısa sürede giderileceğini söyledi. Yüksel, “Biz Ergene’de sizlerle birlikte büyük bir aileyiz, her zaman vatandaşımızın yanındayız, yaralarınızı birlikte saracağız. Belediyemiz tarafından imkânlarımız çerçevesinde sizlerin ihtiyaçları karşılanacak, hiç birinizi mağdur etmeyeceğiz. Hepinize tekrardan geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” şeklinde konuştu.

 

Haber/Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10