Aygun CHP Grup Yönetim Kurulu'na seçildi

CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde  (TBMM), Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi.

Tekirdağ 19.06.2020 13:12:00 0
Aygun CHP Grup Yönetim Kurulu

 

CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, TBMM’de CHP Grup Yönetim Kurulu Üyesi oldu. Milletvekili Aygun’un, CHP’nin meclis çalışmalarına katkı sunacak. CHP meclisinde Genel Başkan Yardımcısı Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak’tan sonra ikinci bir Tekirdağlı oldu.

 

 

“AZİMLE YOLA DEVAM EDECEĞİM”

 

CHP Grup Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapacağını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla açıklayan Aygun, CHP TBMM Başkanlık Divanı’na seçilen temsilcileri de tebrik etti. Aygun paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Partimizin TBMM Başkanlık Divanı temsilcileri dün belli oldu. Meclis Başkanvekili seçilen Kocaeli Vekilimiz Haydar Akar, Meclis İdare Amirliği’ne seçilen Burdur Vekilimiz Mehmet Göker ve Katip Üye olarak seçilen Adıyaman Vekilimiz Abdurrahman Tutdere, İstanbul Vekilimiz Sibel Özdemir ve Giresun Vekilimiz Necati Tığlı'ya başarılar dilerim. Şahsımın da CHP Grup Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapacağı bu yeni süreçte; hiç şüphesiz ülkemin ve Tekirdağımızın sorunlarını çözmek için azimle yola devam edeceğim.”

 

İLHAMİ ÖZCAN AYGUN KİMDİR?

 

1969 yılında Edirne Havsa’da doğan İlhami Özcan Aygun, İlk, orta ve lise eğitimini Havsa ilçesinde tamamladı. Ziraat Yüksek Mühendisi Aygun, Trakya Üniversitesi Tekirdağ Ziraat Fakültesini bitirdi. Trakya Üniversitesi Tekirdağ Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri Bölümünde yüksek lisans yaptı. Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Fen Bilimleri Enstitüsünde doktora yapmaktadır. Orta düzeyde İngilizce bilen Aygun, evli ve 2 çocuk babasıdır. 27. Dönem Tekirdağ Milletvekili olan İlhami Özcan Aygun aynı zamanda Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesidir.

 

Haber/Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10