"Kahraman babalarımızın Babalar Günü'nü kutlarım"

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ile eşi Seda Yurdakul, Babalar Günü sebebiyle şehit ailelerini evlerinde ziyaret etti. Şehit babalarının Babalar Günü'nü kutlayan Yurdakul ve eşi, bu anlamlı gün

Malkara 22.06.2020 08:07:00 0

 

 

 

Haziran ayının üçüncü Pazar günü kutlanan Babalar Günü dolayısıyla Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ile eşinin şehit aileleri ziyareti, koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kuralları çerçevesinde gerçekleşti.

 

“AZİZ ŞEHİTLERİMİZİN HAKKINI ÖDEYEMEYİZ”

 

Ziyaretler ile ilgili açıklama yapan Yurdakul; “Vatanımız, milletimiz ve devletimiz için canlarını hiç düşünmeden feda eden aziz şehitlerimizin hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. Sizler, bize onların emanetlerisiniz ve başımızın üzerinde her zaman yeriniz var. Vatanımız, milletimiz ve devletimiz için canlarını vermiş olan tüm aziz şehitlerimizi, bir kez daha saygı ve şükranla anıyor, Cenab-ı haktan rahmet diliyorum. Başta şehit ve gazi babalarımız olmak üzere, gölgesinin bizlere güç, kuvvet ve cesaret verdiği, fedakarlığın ve merhametin simgesi, kahraman babalarımızın Babalar Günü'nü en içten dileklerimle kutlar, ahirete göçmüşlere cenab-ı haktan rahmet dilerim.” dedi. Ardından şehit babalarına hediye takdim ederek ziyaret son buldu.

 

Haber/Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10