Gelecek Partisi Tekirdağ'dan Albayrak'a iadei ziyaret

Gelecek Partisi Tekirdağ İl Başkanı Recep Nişancı ve İl başkan Yardımcıları Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı makamında ziyaret etti.

Tekirdağ 22.06.2020 15:08:00 0
Gelecek Partisi Tekirdağ

Gelecek Partisi Tekirdağ İl Başkanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, geçtiğimiz günlerde Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın Gelecek Partisi İl Başkanlığı ziyareti üzerine iadei ziyaret geçekleştirildiği belirtildi.

 

ALBAYRAK’A PARTİMİZ ADINA TEŞEKKÜR EDERİZ

 

Açıklamada, “Tekirdağ Büyük Şehir Belediye Başkanı Sayın Kadir Albayrak’a Tekirdağ İl Başkanlığı olarak iadei ziyaret yaptık. Kurucular Kurulu Teşkilat Başkan Yardımcısı Sayın Ahmet Akçay ile İl Başkanımız Sayın Recep Nişancı başkanlığında ve İl başkan yardımcılarımız ile birlikte gerçekleştirilen ziyarette Sayın Kadir Albayrak ile sıcak bir sohbet oldu. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Kadir Albayrak’a Partimiz adına teşekkür ederiz.”

 

ALBAYRAK: ÇALIŞMALAR HAKKINDA GÖRÜŞTÜK

 

Ziyaret ile ilgili açıklamada bulunan Kadir Albayrak ise “Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Ahmet Akçay, Tekirdağ İl Başkanı Recep Nişancı ve Yönetimi ziyaretimize geldi. Büyükşehir Belediyemizin yapmış olduğu çalışmalar hakkında görüşmelerde bulunduk.” diyerek nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

 

Haber/Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10