TREDAŞ tam zamanlı çalışmaya geçti

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), koronavirüs salgını sürecinde normalleşme dönemine geçilmesiyle tam zamanlı çalışma sistemine yeniden geçildiğini açıkladı.

Tekirdağ 23.06.2020 13:21:00 0
TREDAŞ tam zamanlı çalışmaya geçti

 

Koronavirüs salgını riskini ve yayılımını azaltmak amacıyla çalışanlar ve müşterileri için önleyici tedbirler alan ve bu kapsamda dönüşümlü evden çalışma sistemine geçen Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), normalleşme dönemine geçilmesiyle tam zamanlı çalışma sisteminin yeniden başladığını duyurdu.

 

TREDAŞ 7 GÜN 24 SAAT SAHADA

 

TREDAŞ yetkilileri tarafından yapılan açıklamada tam zamanlı çalışma sistemine geçildiği belirtilerek devamında şu ifadelere yer verildi: “Pandemi döneminin başladığı Mart ayından günümüze devam eden bina girişlerinde termal kamera ve ateş ölçümünün yanı sıra, uyarıcı yer işaretleri, asansör içi bilgilendirmeleri, personel kartlı giriş sistemi, her katta temassız dezenfektan kutuları, personel servisi ve şirket araçları dezenfeksiyon işlemleri ile tıbbi malzeme atık kutusu, arıza servisinde bilgilendirici video gösterimleri gibi yenilikler de eklendi. Enerjinin güvenli ve sürekli iletilmesi için 7 gün 24 saat sahada olan TREDAŞ, Türkiye’nin içinden geçtiği bu süreçte vatandaşlara da maske, mesafe ve hijyen kuralları yönünde hatırlatmalarda bulundu.”

 

Haber/Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10