Vali Yıldırım Saraylı çiftçileri ziyaret etti

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, son günlerdeki sağanak yağıştan ve doludan etkilenen Saray'ı ziyaret ederek selden zarar gören alanlarda incelemelerde bulundu.

Saray 25.06.2020 12:42:00 0
Vali Yıldırım Saraylı çiftçileri ziyaret etti

 

Saray ziyaretinde ilk olarak ilçede yapılması planlanan yatırımlarla ilgili incelemelerde bulunan Vali Yıldırım, Saray Kaymakamı Adnan Tezcan’dan bilgi aldı. Saray ziyaretinde Vali Yıldırım’a Saray Kaymakamı Adnan Tezcan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan ve İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Osman Kılıç, Tarım ve Orman İl Müdürü Oktay Öcal eşlik etti.

 

ZARAR GÖREN MAHALLELERİ İNCELEDİ

 

Ardından Vali Yıldırım ve beraberindeki heyet, sel ve doludan zarar gören tarım arazilerinin bulunduğu Demirler, Sofular, Osmanlı, Kadıköy ve Beyazköy mahallelerini ziyaret ederek burada incelemelerde bulundu.

 

YILDIRIM, ÇİFTÇİLER İÇİN DESTEK İSTEDİ

 

Vali Yıldırım, sel nedeniyle zarara uğrayan ekili alanları için çiftçilere geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Halkla köy kahvesinde biraya gelen Vali Yıldırım, bu sırada Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Akif Özkaldı’yı arayarak Saray ve diğer ilçelerde yaşanan sel ve doludan zarar gören çiftçilerin durumu hakkında bilgi verdi. Yıldırım telefon görüşmesinde Bakan Yardımcısı Özkaldı’dan çiftçiler için destek istedi. Bunun üzerine Bakan Yardımcısı Özkaldı, Tarım ve Orman Bakanlığı’nda gerekli çalışmaların başlatıldığını belirterek çiftçilerin zararının giderilmesi için devletin tüm imkanlarını seferber edeceğini ifade etti.

 

Haber/Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10