"Sorunların çözümü için gerekli çalışmalar yapılacak"

Saray Demirler Mahallesi'ni ziyaret eden Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, mahallenin sıkıntıları ve çözüm noktasında yapılabilecek çalışmalar hakkında Mahalle Muhtarı Ünal Engin'den bilg

Saray 1.07.2020 21:41:00 0


 

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım Saray Demirler Mahalle Muhtarlığını ziyaret etti. Saray Kaymakam Vekili Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu, mahalle muhtarı Ünal Engin ve vatandaşlar tarafından karşılanan Vali Yıldırım, mahallenin sıkıntıları ve çözüm noktasında yapılabilecek çalışmalar hakkında muhtar Ünal Engin’den bilgi aldı.

 

YIPRANMIŞ BAYRAK YENİSİYLE DEĞİŞTİRİLDİ

 

Mahalle sakinleri ile bir araya gelerek onların sıkıntılarını ve taleplerini de dinleyen Yıldırım, sorunların çözümü ve taleplerin yerine getirilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını ifade etti. Demirler Mahalle Muhtarlığı’nda asılı bayrağın yıpranmış olduğunu gören Yıldırım, yıpranan bayrağın makam aracında bulunan bayrakla değiştirilmesi talimatını verirken, değiştirilen bayrak saygı duruşu eşliğinde muhtarlık gönderine çekildi.

 

TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDU

 

Vali Yıldırım, eşi Gülühan Yıldırım ile birlikte; eşi vefat eden Demirler köyü eski muhtarı Feyzullah Sezgin’e de taziye ziyaretinde bulunarak başsağlığı diledi. Vali Yıldırım’a ziyaretlerinde Saray Kaymakam Vekili Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu, Süleymenpaşa Kaymakamı Harun Kaya, İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan, İl Jandarma Komutanı  Kıd. Albay Osman Kılıç eşlik etti.

 

Haber / Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10