Otomobil, yola aniden fırlayan ata çarptı

Çerkezköy-Kapaklı karayolunda dün akşam saatlerinde yaşanan olayda, yola aniden fırlayan at kazaya neden oldu. Otomobilin çarptığı at telef olurken, otobanda telef olan ata çarpan 3 araçta da maddi hasar oluştu.

Çerkezköy 8.07.2020 10:30:00 0
Otomobil, yola aniden fırlayan ata çarptı

 

Çerkezköy-Kapaklı otoban mevkiinde bir aracın önüne çıkan başıboş at kazaya neden oldu.

 

AT TELEF OLDU

 

Dün akşam saat 20.30 sıralarında Çerkezköy-Kapaklı yolu üzerinde meydana gelen kazada Kapaklı istikametine seyir halinde ilerleyen 34 VU 5394 plakalı araç aniden yola çıkan ata çarptı. Çarpmanın etkisiyle metrelerce sürüklenen at telef olurken, direksiyon hakimiyetini kaybeden araç sürücüsü ise son anda durabildi. Kazada hurdaya dönen araç içersinden yaralı olarak çıkartılan bir kişi olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

 

VİNÇLE OLAY YERİNDEN KALDIRILDI

 

Kazanın ardından birçok araç yol üzerinde telef olan atı fark etmeyerek çarparken, üç araçta maddi hasar oluştu. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri kaza sonrası Çerkezköy-Kapaklı yolunda geniş güvenlik önlemleri aldı. Kazaya neden olduğu belirtilen ve telef olan at ise, belediye ekipleri tarafından kepçe vasıtasıyla yoldan kaldırıldı. Kazaya karışan araçların olay yerinden kaldırılması ve yolun temizlenmesinin ardından tek yön verilen trafik de normale döndü. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise kazayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10