Çorlu'nun Mobil Kent Rehberi akıllı telefonlarda

Çorlu Belediyesi Kent Rehberi'nin, geliştirilen yeni mobil uygulama ile akıllı telefonlara indirilebileceğini ifade eden Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Turgut Bolat,  vatandaşların uygulama ile

Çorlu 8.07.2020 16:35:00 0
Çorlu

 

Çorlu Belediyesi olarak vatandaşlara daha hızlı hizmet verebilmek için teknolojinin son yeniliklerini kullanmaya özen gösterdiklerini belirten Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Turgut Bolat,  Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü tarafından yürütülen yenileme ve geliştirme çalışmaları kapsamında www.corlu.bel.tr İnternet adresinde faaliyet gösteren Kent Rehberi uygulamasının, artık akıllı telefonlarda da kullanılabileceğini açıkladı.

 

GEÇİCİ İMAR DURUM BELGESİNE ERİŞİLEBİLECEK

 

Çorlu Belediyesi’nin yeni mobil uygulaması ile Çorlu’daki adres bilgilerinin akıllı telefonlardan kolayca bulunabileceğine de değinen Belediye Başkan Yardımcısı Bolat, Çorlu halkını teknolojik yeniliklerden faydalandırmak için özel çalışmalar yaptıklarını belirterek “Kent Rehberi mobil uygulaması vatandaşlarımız için büyük bir kolaylık yaratacak. Vatandaşlarımız bu uygulama ile geçici imar durum belgesine hemen erişebilecek. Ayrıca yönlendirme sistemi ile bulundukları konumdan nöbetçi eczanelere kolayca gidebilecekler.” dedi.

 

“KENT REHBERİ’Nİ GÜNCELLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

 

Bolat Mobil Kent Rehberi ile ilgili açıklamasına şöyle devam etti: “Kentimizdeki önemli noktalar, afet toplanma alanları, parklar, yol yapım çalışmalarının bulunduğu adresler, çöp konteynerlerinin bulunduğu yerler, ücretsiz WiFi noktaları gibi günlük yaşantımızda ihtiyaç duyduğumuz pek çok önemli bilgiye hızlıca erişilebilen önemli bir bilgi sistemi. Vatandaşlarımız artık mobil uygulamamızı indirerek cep telefonlarından da kentimizle ilgili bu bilgilere kolayca ulaşabilecekler.Gelişen teknolojik altyapımız sayesinde mobil uygulamamızı günden güne geliştirmeye ve vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayacak veriler sunarak güncellemeye devam edeceğiz.”

 

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10