Çerkezköy'den 4 isim komisyonlara seçildi

3 ay aranın ardından toplanan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi, Temmuz ayı Olağan Meclis Toplantısının 1. oturumunu dün gerçekleştirdi. Toplantıda yapılan encümen ve komisyon seçimlerinde Çerke

Tekirdağ 8.07.2020 20:48:00 0
Çerkezköy

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi, Temmuz ayı Olağan Meclis Toplantısı 1. oturumu için Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak başkanlığında Süleymapaşa’da bir otelde toplandı. Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyularak gerçekleştirilen toplantıda, gündem maddeleri görüşülerek karara bağlanırken komisyon raporlarına ait dosyalar ise meclise sunuldu. Toplantıda ayrıca 2019 yılına ait İdare Faaliyet Raporu da oy çokluğu ile kabul edildi.

 

ENCÜMEN ÜYELERİ SEÇİLDİ

 

Encümen üyeleri ve komisyon üyelerinin seçimi ile devam eden Temmuz ayı olağan Meclis Toplantısında, Büyükşehir Belediyesi Encümen Üyeliğine; Münür Karaevli, Eren Doğan, Tamer Yargı, Sabahattin Çalışkan ve Erhan Baştak seçildi.

 

İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU SEÇİLDİ

 

İmar ve Bayındırlık Komisyonu Üyeliklerine ise Halil İbrahim Erkan (CHP Kapaklı Meclis üyesi), İlhan İmrak, Mehmet Cebeci, Yener Dursun, Cihan Gaygusuzoğlu, Gökay Keleşoğlu (CHP Çerkezköy Meclis üyesi), Şenol Karaküçük, Metin Kanat (AK Parti Kapaklı Meclis Üyesi) ve Nizamettin Çoban (AK Parti Kapaklı Meclis üyesi) seçilirken,  Çevre ve Sağlık Komisyonu Üyeliklerine ise Tamer Yargı, Kazım Doğaç (CHP Kapaklı Meclis üyesi), Cengiz Çayır, Sabahattin Çalışkan, Ersin Kaçar, Sait Yazı (Çerkezköy AK Parti Meclis üyesi) ve Nuri Köşdere seçildi.

 

PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU SEÇİLDİ

 

Değer Kara, Ali Gürsu Ergene, Cengiz Memiş (CHP Çerkezköy Meclis üyesi), Mustafa Sabri Şahsi, Hüseyin Vasfi Güner, Doğan Özman, Şakir Sezgin (AK Parti Kapaklı Meclis üyesi), Ruhi Özden (AK Parti Kapalı Meclis üyesi) ve Halil İbrahim Cebeci Plan ve Bütçe Komisyonu Üyeliklerine seçilirken Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonuna Volkan Soğancılar, Levent Köksalan, Erhan Baştak, Kazım Doğaç (Kapaklı CHP Meclis üyesi), Cengiz Çayır, Ramazan Kemal Kurt ve Hikmet Mutlu seçildi.

 

ULAŞIM KOMİSYONU SEÇİLDİ

 

Ulaşım Komisyonuna da Kazım Doğaç (Kapaklı CHP Meclis üyesi), Güner Çetin, Nedim Yılancı (CHP Çerkezköy Meclis üyesi), Eren Doğan, Tamer Yargı, Ali Rıza Eti ve Sıtkı Ercan seçilirken,  İçişleri Komisyonuna Özcan Veysel Tunçcan, Yüksel Baydarlı, Nafiz Selçuk Güvenilir, Hüseyin Vasfi Güner, Ali Gürsu Ergene, Serkan Bezgin ve Bahadır Keresteci seçildi. Tarım, Hayvancılık ve Orman Komisyonuna da Erhan Baştak, Zekeriya Güven, Sabahattin Çalışkan, Ersin Kaçar, Kazım Doğaç (Kapaklı CHP Meclis üyesi), Fedai Yüksel ve Osman Turgutlugil seçildi

 

2. OTURUM BUGÜN YAPILACAK

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Temmuz ayı Olağan Meclis Toplantısı 2. Oturumu bugün saat 13.00'te Süleymanpaşa’da gerçekleştirilecek.

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10