CHP İlçe Teşkilatından, Tokatlılar Derneğine ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez ve yönetim kurulu üyeleri, Çerkezköy Erzurumlular Derneği ziyaretinin ardından önceki akşam da Çerkezköy Tokatlılar Derneği'ni z

Çerkezköy 9.07.2020 19:29:00 0
CHP İlçe Teşkilatından, Tokatlılar Derneğine ziyaret

 

 

Önceki akşam gerçekleştirilen ziyarete CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez,CHP Belediye Meclis üyesi Mehmet Kar ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

 

VATANDAŞLARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ

 

Ziyarette konuşan CHP İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, teşkilat olarak derneklerin her zaman yanlarında olduklarını kaydetti. Ziyarette vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Dönmez ," Çerkezköy Türkiye'nin mozağidir. Çerkezköy Belediye Başkanımız Çerkezköy'de her kesime eşit mesafede hizmet yapmaktadır. Ülke olarak pandemi sürecinde zor günler geçirdik. Çerkezköy Belediyesi de halk sağlığını korumak için maske ve dezenfektan ile temizlik çalışmaları gerçekleştirdi. Pandemi sürecinde vatandaşlarımızı yanlız bırakmadık. Bugün ki ziyaretimizi ise sizlerin istek ve taleplerini dinleyerek Belediye Başkanımıza iletmek için gerçekleştiriyoruz. Sorunlarınızı en hızlı şekilde çözüm üretmek için elimizden gelen çalışmayı gerçekleştireceğiz" dedi.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Çerkezköy Tokatlılar Derneği Başkanı Bünyamin Demir, " Pandemi sürecinde ülke olarak zor süreçten geçtik. Normalleşme süreci ile birlikte vatandaşlarımız bir nebze olsun rahatladı. Birlik ve beraberliğimiz her geçen gün artıyor. Bu anlamda buraya gelerek bizleri onurlandıran CHP İlçe Teşkilatına teşekkür ediyorum ve görevinizde başarılar diliyorum" dedi.

 

Haber/Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10