Facia ucuz atlatıldı

Çerkezköy-Kapaklı yolu Tugay kavşağında seyir halindeyken mator kısmından alev aldı. Korku dolu anların yaşandığı araç yangınına Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri müdahale

Çerkezköy 14.07.2020 15:38:00 0
Facia ucuz atlatıldı

 

 

Olay Çerkezköy Tugay kavşağında meydana geldi. İstanbul'dan Kapaklı istikametine seyir halinde ilerleyen Adem K. idaresindeki 34 RK 7774 plakalı aracın motor kısmından alevler yükseldi. Olayın şoku ile birlikte araç sürücüsü Adem K. ve yanında bulunan arkadaşı kendilerini hemen dışarıya atarken, alev topuna dönen araca ilk müdahaleyi ise yolda bulunan vatandaşlar yangın tüpleriyle yaptı. 
KULLANILMAZ HALE GELDİ 
İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, yanan araca müdahale ederek yangını söndürürken, polis ekipleri ise çevre güvenliğini alarak vatandaşları uzaklaştırdı. İtfaiye ekiplerinin alev alev yanan otomobili söndürme çalışmaları yaklaşık 20 dakika sürdü. Olayda yaralanan olmazken, otomobil kullanılamaz hale geldi. 
SÜRÜCÜLERDEN YARDIM İSTEDİM 
Marmaraereğlisi’nden Çerkezköy’e çalışmak için geldiğini söyleyen 34 RK 7774 plakalı araç sürücüsü Adem K. Tugay Kavşağı’na geldiği esnada aracın kaputundan çıkan dumanları fark edip olayın şokuyla durduğunu ve çevredeki sürücülerden yardım istediğini ifade etti. Araçta arkadaşının da bulunduğunu belirten Adem K. olayın şokuyla araçtan indiklerini ve aracın ön tarafının alev aldığını ifade etti.  Yangın nedeniyle trafiğe kapanan yol ise kontrollü şekilde yeniden trafiğe açılırken, büyük çapta maddi hasar oluşan araç ise çekici tarafından yol ortasından kaldırıldı.
Haber/Duygu KÖSEOĞLU 


0282 726 91 91
0282 747 65 10