Bir ay olmadan okulun yarısı bitti

Türkiye'nin ilaç devi Koçak Farma tarafından Haziran ayında temeli atılan 21 derslikli ortaokulun inşaatı hızla yükseliyor.

Kapaklı 14.07.2020 21:22:00 0
Bir ay olmadan okulun yarısı bitti

HAZIR HALE GELECEK 


Kapaklı İsmetpaşa Mahallesi'nde Koçak Farma İlaç ve Kimya Sanayi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ender Koçak tarafından yaptırılan ve 18 Haziran'da temeli atılan 21 derslikli Nazmiye-Seyfettin Koçak Ortaokulu'nun bir ay olmadan yarısı tamamlandı. Okulun yapmını üstlenen yüklenici firma mütehaidi Mustafa Atasever, "Kısmet olursa Ağustos ayının 30'unda okulu bitirmiş olacacağız. Bir taraftan biz bir taraftan hayırsever Ender Koçak gece gündüz gayret ediyoruz. Hayırseverimizin vermiş olduğu sözü yerine getirmek için inşallah vadedilen tarihte okulumuz eğitime hazır hale gelecek. Beş kat üzerine inşa edilen 3 bin 500 metrekare kaba 21 derslikli okulun tüm aşaması hayırseverimiz tarafından gece gündüz adeta denetleniyor. Biz de yüklenici firma olarak tüm enerjimizi bu projeye verdik. Temeli attığımız günden bu yana 25 gün geçmesine rağmen şu anda bodrum dahil 2 katı bitirdik. Kalan süre zarfında diğer eksikleri tamamlayarak yeni eğitim öğretim yılına yetiştireceğiz" dedi. 

 

GÜNÜNÜN BÜYÜK BÖLÜMÜNÜ İNŞAATTA GEÇİRİYOR 

 

Gününün büyük bir bölümünü inşaat alanında geçiren hayırsever iş adamı Ender Koçak " Ben ülkeme sosyal yatırımlar yaparak, vakıflar kurarak geride hoş bir seda bırakmak istiyorum. Okul projesinin yeni öğretim yılına yetişeceği ümidindeyim. Onun için her gün buraya gelerek hangi aşamada olduğunu kendi gözlerimle görüyorum" dedi. 


Haber/Şaban KARDEŞ
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10