Kapalı otoparka bakım, onarım ve yenileme çalışması

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden Çerkezköy Belediyesi'ne devir edilen Kapalı Otopark'ta bakım, onarım ve yenileme çalışmaları başladı.Mevcut zeminin bakım ve onarımın

Çerkezköy 16.07.2020 18:58:00 0
Kapalı otoparka bakım, onarım ve yenileme çalışması

 

 

  Kapalı Otopark’ta bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına Çerkezköy Belediyesi olarak başladıklarını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay "  Yeniden devrini aldığımız Kapalı Otoparkımızı daha modern ve konforlu hale getirmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

 

ZEMİNE DE BAKIM YAPILACAK

 

  Kapalı Otopark’ta bulunan mevcut yağmur suyu ızgaraların yenilenmesi ve temizliklerinin yanı sıra ilave yağmur suyu ızgarası da yapılacağını, ayrıca mevcut zeminin de bakım ve onarımının yapılarak daha kullanışlı hale getirileceğini ifade eden Akay "Ani su baskınlarını önlemek amacıyla da ilave su yalıtımı ve drenaj çalışmamız olacak. Kapalı Otoparkımızın dilatasyon hatları da yenilenerek bakım ve onarımı yapılacak” ifadelerini kullandı.

  BU SÜREÇTE KAPALI OLACAK

 

  Kapalı Otopark’ın giriş rampasının korkuluk kısmına da istinat duvarı yapılacağını kaydeden Akay, “Başlattığımız bakım,  onarım ve yenileme çalışmaları boyunca Kapalı Otoparkımız kullanıma kapalı olacak. Çalışmaların tamamlanması ile birlikte 80 araç kapasiteli otoparkımız yeniden hemşehrilermize hizmet vermeye başlayacak” dedi.

 

 

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10