Çetin: İlk günkü aşkla çalışmalarımızı yürütüyoruz

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, ilçe genelinde  gerçekleştirdiği ev ziyaretlerine Kazım Karabekir Mahallesi ile devam etti. Kazım Karabekir Mahalle Muhtarı Çetin Özhan ile birlikte mahalle sakinlerini e

Kapaklı 23.07.2020 17:54:00 0
Çetin: İlk günkü aşkla çalışmalarımızı yürütüyoruz

 

 

Sık sık ev ziyaretleri gerçekleştirdiğini belirten Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Hoş sohbetlerine ortak olduğumuz vatandaşlarımızın hal ve hatırlarını sorarak talep ve isteklerini dinledik. Bizleri çok güzel ağırlayan ailelerimize misafirperverlikleri için teşekkür ediyor, sağlık, huzur ve afiyet diliyorum” dedi.

 

“ONLARIN DUALARI İLE YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ”

 

Ev ziyaretlerinde bulunmaktan mutluluk duyduğunu kaydeden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Ev ziyaretlerinde çok mutlu oluyorum. Çocuklarımızla da bir araya gelerek ailelerimizle güzel vakit geçiriyoruz. Hoş sohbetlerine ortak olduğumuz vatandaşlarımızın hal ve hatırlarını sorarak talep ve isteklerini dinliyoruz. Hepsi bizim baş tacımız. Onların sağlık ve mutluluk içinde bir yaşam sürmeleri bizler için çok önemli. Bizler vatandaşlarımızın en iyi şekilde, en kaliteli hizmetleri alabilmeleri için göreve geldiğimiz günden bu yana dur durak bilmeden ilk günkü aşkla çalışmalarımızı yürütüyoruz. Onların duaları ile yolumuza devam ediyoruz. Bizleri çok güzel ağırlayan ailelerimize misafirperverlikleri için teşekkür ediyor, sağlık, huzur ve afiyet diliyorum.” dedi.

 

 

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10