Açık havada 'Aile Arasında' ile kahkaha tufanı

Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen Açık Hava Sinema Günleri kapsamında Cumartesi akşamı saat 21.00'da ise 'Aile Arasında' adlı Türk filmleri ücretsiz olarak Çerkezköylü sinem

Çerkezköy 27.07.2020 15:42:00 0
Açık havada

 

 

Pandemi süresince zor günler geçiren Çerkezköy halkı Belediye tarafından düzenlenen Açık Hava Sinema Günleri ile bir nebze olsun rahat bir nefes alarak, keyifli vakit geçirme imkanı buldu. 

 

SİNEMASEVERLE BULUŞTU

 

Önceki akşam Kentpark’da düzenlenen Açık Hava Sinema Günleri’nin ikinci gününde “Aile Arasında” isimli komedi filmi Çerkezköylü  sinemaseverlerle buluştu. Senaryosunu Gülse Biryol’un üstlendiği 2017 yapımı filmin yönetmenliğini Ozan Açıktan yaparken, filmde  Engin Günaydın, Demet Evgar, Erdal Özyağcılar, Devrim Yakut, Fatih Artman, Şevket Çoruh, Gülse Birsel, Derya Karadaş, Su Kutlu ve Ayta Sözeri yer aldı.

 

KAHKAHAYA BOĞDU

 

Yüzlerce Çerkezköylüyü buluşturarak kahkahaya boğan filmde, çok takıntılı bir adam olan Fikret (Engin Günaydın) ve müzikhol şarkıcısı Solmaz (Demet Evgar)’ın başından geçen ilginç ve komik olaylar anlatıldı. Film,Çerkezköylü sinemaseverleri gülmekten kırdı geçirdi. Film öncesinde belediye tarafından vatandaşlara patlamış mısır ikramında da bulunuldu.

 

 

 

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10