İhtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürüyorlar

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Tekirdağ İl Temsilciliği, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde yaptığı bayramlık çalışması ile yetimlerin ve muhtaçların yüzünü güldürüy

Tekirdağ 27.07.2020 15:51:00 0
İhtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürüyorlar

 

 

CANSUYU OLDUK


Bir yandan bayramlık bir yandan da kurban hisse bağış çalışmasını gerçekleştirdiklerini kaydeden Cansuyu Tekirdağ il Başkanı Murat Vakitçi , her iki çalışmanın da çok başarılı gittiğini kaydederek Tekirdağ halkına teşekkür etti.Tekirdağ merkez ve ilçelerdeki gönüllü çalışanlar ile faaliyetlerine aralıksız devam ettiklerini ifade eden Vakitçi, araştırmalar sonucu tespit edilen onlarca yetim ve muhtaç kimselere, hayırseverlerin derneğimize bağışladığı bayramlıkları ulaştırarak cansuyu olduklarını söyledi.


AMACIMIZ DESTEK OLMAZ


Amaçlarının muhtacı hiçbir zaman rencide etmeden destek olmak olduğunu kaydeden Vakitçi, "Buradaki esas teşekkürü, bizlere inanan güvenen ve her zaman destek olan hayırseverlerimize iletiyoruz. Onların katkıları olmasa bizler bunları gerçekleştiremezdik. Sağ elin verdiğini sol el görmesin düsturu içerisinde ne hayır yapan kime yaptığını görüyor, ne de hayrı alan kimin verdiğini biliyor. Bu şekilde kimse kimsenin önünde ne mahcup oluyor ne de gururlanıyor. Biz hayır yapmak isteyen ile nefes almak isteyeni buluşturan bir köprü vazifesindeyiz.  Bu vesile ile Kurban Bayramını tebrik eder,  şehrimize,  ülkemize, tüm insanlığa huzur ve saadet getirmesini temenni ederim” dedi.

 

Haber/Gülay Yiğit SEZEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10