Erseçkin: Sizin kaybettikleriniz, bizim aldığımız rahat nefestir

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı tarafından Kıbrıs Barış Harekatı'nın 46. Yıldönümü nedeniyle Çerkezköy'deki gazilere kahvaltı programı düzenlendi. Gazileri kahvalt?

Çerkezköy 27.07.2020 16:52:00 0
Erseçkin: Sizin kaybettikleriniz, bizim aldığımız rahat nefestir

 

 

Pazar günü saat 09.00’da Çınar Restaurant’ta düzenlenen kahvaltıya İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve gaziler katıldı.

 

KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİLER

 

Kahvaltıda konuşma gerçekleştiren İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin “ Kıbrıs Barış Harekatı’nın 46’ncı yıldönümünde Gaziler Derneği’nde sizleri ziyaret ettiğimizde orada spontane gelişmiş hoş bir ortam oldu. Sizlerden gelecek her türlü konuyu, her türlü hakkınızı savunabilmek için mücadele vermek istiyoruz. Bunun bir örneğini de kısa bir süre önce yaşadık. Gaziler Derneği ziyaretimizde gazilerimizin istekleri dile getirilmişti. Milletvekilimiz Enez Kaplan hemen Milli Savunma Bakanlığı’na soru önergesi verdi. Önergenin cevabını ise hep birlikte bekliyoruz. İktidar partisi olmadığımız için de elimizde de sihirli bir değnekte bulunmuyor. Bir şeyleri çok hızlıca kendi tarafımıza çeviremiyoruz. Ama en azından dile getirip haksızlıkları çözmek için mücadele ediyoruz. Bu yerelde de böyle. Şuanda yerelde iktidarın ortağıyız, burada bile çözülmesi gereken konular varsa vatandaşın yanında olarak bunları çözmeye çalışıyoruz. Ama her şeyimiz çok sınırlı. Elimizde çok büyük güçler yok. Kendi imkanlarımızla dönüyoruz” diye konuştu.

 

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

 

Erseçkin “ Gazilerimizi ağırlamaktan son derece onur duyuyoruz.  Ben de özde biz gazi çocuğu olmasam da biz gazi tarafından büyütüldüm. Gazilik mertebesinin yüceliğini çocukluğumdan beri iyi biliyorum. Gazilik mertebesine nasıl ulaşıldığını, hayatınızın hangi noktasından, neyinizden vazgeçerek bu mertebelere eriştiğinizi çok iyi biliyorum. O yüzden her birinizin kıymeti de çok ayrıdır. Her zaman gazilerin yanında olmaya gayret ediyoruz.   Genel başkanımız grup toplantılarından meclis kürsüsünde her hafta vatandaşların mağduriyetlerini anlatıyor. Sizin mağduriyetlerinizi de kendisine ilettik. Gazilerin bu ülkede yaşadıkları sorunlar İYİ Parti Grup Toplantısında da dillendirilecektir. Siz olmasaydınız biz olmazdık. Sizin kaybettikleriniz, bizim aldığımız rahat nefestir” diye konuştu.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Kahvaltıdan ötürü İYİ Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatına teşekkür eden  Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan da “Ben mağduriyetlerimizi tüm siyasi partilerle paylaşıyorum. Biz siyasetçi değiliz. Kamu yararına çalışan bir derneğiz. Şehit olmayı göze alamayan gazi olamaz. Bugün deseler bugün yine biz savaşa hazırız. Bugün bizleri kahvaltıda ağırlayan yönetim kuruluna da gazi arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum” dedi. 

 

 

Haber/Gülay YİĞİT SEZEN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10