Erzurumlulardan Kızılay'a ziyaret 

İstanbul Eyüp Erzurumlular Derneği Başkanı Cahit Özaslan yönetimi ile birlikte kendi gibi Erzurumlu olan Türk Kızılayı Çerkezköy Şube Başkanı Hasan Karaca'yı makamında ziyaret etti. 

Çerkezköy 28.07.2020 19:18:00 0
Erzurumlulardan Kızılay

 

 

GÖREV ALMAYI ŞEREF BİLİRİZ 

 

Türk Kızılay’ının Türkiye Cumhuriyeti devleti için önemine dikkat çeken İstanbul Eyüp Erzurumlular Derneği Başkanı Cahit Özaslan, İstanbul’da olduğu gibi Çerkezköy’de de yoğun bir Erzurum nüfusunun yaşadığını kaydetti. Özaslan” Bir Erzurumlu olarak hemşerimizin Kızılay gibi önemli bir derneğin başkanlığını yapıyor olmasından duyduğumuz memnuniyeti de ifade etmek istiyoruz. Erzurumlular olarak ülkemizin her bölgesinde devletimizin her kurumunda görev almayı şeref  biliriz” dedi. 

 

KATKIDA BULUNDULAR

 

Malikleri Cahit Özaslan ile birlikte İstanbul Erzurumlular Federasyonu Üst Kurulu Başkanlığı görevini de yürüten Çerkezköy esnaflarından Müslümoğulları firmasının sahipleri Sümmani-Yasin Çelik Kızılay’ın Türkiye genelinde yürüttüğü kampanya kapsamında Türk Kızılayı Çerkezköy Şubesinin başlatmış olduğu kurban kampanyasına da bir kurbanla katkıda bulundular. 

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay olmak üzere kurban bağışına destekte bulunun Çerkezköy esnafına teşekkür eden Türk Kızılayı Çerkezköy Şube Başkanı Hasan Karaca “ Türk Kızılayı Çerkezköy Şubesi olarak bir taraftan hayırsever vatandaşlarımızın ve esnafımızın kurban bağışlarını kabul ederken bir taraftan da Kızılay Genel Merkezimizden gelen kurban etlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya çalışıyoruz. Bayram süresince Çerkezköy’de evine kurban eti girmeyen her vatandaşın evine kurban eti dağıtıp,ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı bayram tadında bir bayram yaşatmak istiyoruz. Bu bayramda kurban eti yemeyen ihtiyaç sahibi hiçbir vatandaşımız kalmayacak” dedi. 

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10