Kaymakam Abban trafik denetimlerine katıldı

İçişleri Bakanlığı tarafından trafik kazalarının en aza indirilmesi, kaza risklerinin azaltılması amacıyla 81 ilde kurban bayramı boyunca eş zamanlı denetim yapılırken, Çerkezköy'de de Jan

Çerkezköy 31.07.2020 21:13:00 0
Kaymakam Abban trafik denetimlerine katıldı

 

Çerkezköy-Çorlu yolunun bir çok noktasında yapılan denetimlere Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, İlçe Emniyet Müdürü Sertan Topkaya, İlçe Jandarma Komutan Vekili Başçavuş Serkan Yörükoğlu da katıldı.

 

DENETİME KATILDI

 

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, şehrin çeşitli noktalarında, giriş ve çıkışlarda ekipler tarafından kurban bayramı boyunca gerçekleştirilen trafik denetimlerine katıldı. İlçe Emniyet Müdürü Sertan Topkaya, İlçe Jandarma Komutan Vekili Başçavuş Serkan Yörükoğlu’nun da katıldığı trafik denetimlerini yerinde denetleyen ve kontrol eden Kaymakam Abban, uygulama nedeniyle durdurulan sürücülerin bayramlarını kutladı. 

 

 

UYARILARDA BULUNDU

 

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, bayramın ilk gününde kazaların en az asgari seviye indirilmesi amacıyla ve aynı zamanda bir farkındalık oluşturmak için denetleme yaptıklarını belirterek” “ Amacımız ülke genelinde yaşanan trafik kazaları asgari seviyeye indirmektir. İç İşleri Bakanlığı tarafından başlatılan bayram uygulamasında ekiplerimizin yaptığı uygulamalara katıldık. Bayram boyunca ekiplerimizin yaptıkları denetimlere katılarak sürücülerimize ve yolculara maske takması, dezenfektan kullanması ve hız limitlerini aşmamaları noktasında uyarılarda bulunduk” dedi.

 

KOLONYA VE ŞEKER İKRAM EDİLDİ

 

Kurban Bayramı olması nedeniyle sürücülere ve yolculara polis ve jandarma ekipleri tarafından kolonya ve şeker ikramında da bulunuldu.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10