Bayram süresince vatandaşların hizmetinde oldu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından bölgedeki hayvancılık faaliyetlerine ivme kazandırılması amacıyla Malkara'da inşa edilen ve Trakya Bölgesi'nin en büyük, Türkiye'nin ise sayılı et ko

Malkara 3.08.2020 17:04:00 0
Bayram süresince vatandaşların hizmetinde oldu

 

 

İlk kez Kurban bayramında hizmet veren Malkara Çavuşköy Et Kombinası, çağımız teknolojisine sahip modern donanımı, yetkin personeli ve hijyenik çalışma koşullarıyla güvenilir bir ortamda vatandaşlara kurban ibadetini yerine getirebilme imkanı sağladı. Covid-19 önlemleri kapsamında sosyal mesafe, hijyen ve maske kuralları göz önünde bulundurularak verilen hizmette, Kurban Bayramı süresince 250 büyükbaş, 300 de küçükbaş hayvan kesim işlemi gerçekleştirildi.

 

 

ALBAYRAK TESİSİ İNCELEDİ

 

Tüm teknolojik imkânların kullanılarak kesim faaliyetlerinin gerçekleştirildiği tesiste, Büyükşehir Belediyesi bünyesinde görev yapan 16 kasap, mezbaha personeli, teknik personel ve veteriner hekimler vatandaşlara hizmet verdi.  Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da Kurban Bayramı'nın birinci günü tesisi ziyaret ederek yürütülen çalışmalar ile alakalı incelemelerde bulundu ve teknik personelden bilgi aldı. Yapılan incelemede Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul da Başkan Kadir Albayrak'a eşlik etti.

 

GÖNÜL RAHATLIĞIYLA FAYDANABİLİRLER

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Türkiye'nin sayılı et kombina tesislerinden biri olan Çavuşköy Et Kombina Tesisimiz, Kurban Bayramı boyunca halkımızın hizmetinde oldu. Modern donanıma sahip olan tesisimizde, her türlü hijyen ve sağlık koşulları göz önünde bulundurularak Tekirdağ halkına hizmet veriliyor. Vatandaşlarımız alanında yetkin personelimizle gerçekleştirilen kesim hizmetlerinden gönül rahatlığıyla faydalanabilir. Herkesin güzel bir bayram geçirmesini temenni ediyorum”dedi.

 

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10