Bu parkta survivor parkuru da bulunacak

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, İnönü Mahallesi Yankı Sokak'ta hayata geçirilecek Çevre Dostu Çocuk Sokağı projesi kapsamında başlayan çalışmaları yerinde inceleyerek, yetkililerde

Kapaklı 4.08.2020 18:25:00 0
Bu parkta survivor parkuru da bulunacak

 

 

Kapaklı’da uzun yıllardır muhtarlık görevinde bulunan Remzi Akgün isminin yaşatılacağı Çevre Dostu Çocuk Sokağı’nda geleneksel oyun alanları ve oyun grupları, bisiklet yolu, basketbol potası, trafik parkuru, survivor parkuru,  atık lastiklerden yapılmış çiçeklikler ve geri dönüşüm kutuları yer alacak.

 

 

ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile İller Bankası arasında imzalanan protokole istinaden Kapaklı Belediyesi tarafından projelendirilen ve yüzde 45 hibe ile yapılacak olan Çevre Dostu Çocuk Sokağı projesinde çalışmalar başladı. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Çetin “ İnönü Mahallesi Yankı Sokak’ta hayata geçireceğimiz Çevre Dostu Çocuk Sokağı projemiz kapsamında başlayan çalışmaları inceleyerek, yetkililerden bilgi aldım. İlçemizde uzun yıllardır muhtarlık yapmış rahmetli Remzi Akgün’ün ismini yaşatacağımız parkımızda geleneksel oyun alanları ve oyun grupları, bisiklet yolu, basketbol potası, trafik parkuru, survivor parkuru,  atık lastiklerden yapılmış çiçeklikler ve geri dönüşüm kutuları yer alacak. Parkımız çocuklarımıza hayırlı olsun” dedi.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10