Okul inşaatlarında incelemede bulundular

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş ile birlikte yıl içinde tamamlanması planlanan okul inşaatlarında incelemelerde bulundu.

Çerkezköy 4.08.2020 18:28:00 0
Okul inşaatlarında incelemede bulundular

 


 

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban Veliköy Organize Sanayi Bölgesi tarafından yaptırılan, 24 derslik ve 4 atölyeden oluşan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde,Veliköy İlkokulu, Kızılpınar Mahallesi Osmanlı Caddesi’nde yapılan 30 derslikli ilk ve ortaokul ile Ambardere Eğitim Bölgesinde yapılan 24 derslikli lise ve 200 öğrencilik pansiyon binasını Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş ile birlikte inceledi. Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban çalışanlarına kolaylık dilerken, inşaatta incelemelerde bulunarak son durum ile ilgili bilgi aldı.

 

 

ALLAH DEVLETİMİZE ZEVAL VERMESİN

 

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş “ Yavrularımız için hazırlanan her eğitim ortamı, açılan her sınıf, yapılan her okul, bulunan her hayırsever, imzalanan her hayırsever protokolü, açılışı yapılan her okul bizim için bayramdır. İşte bu bayramları daim kılmak için Kaymakamımız Atilla Selami Abban ile birlikte yıl içinde tamamı nasip olursa yavrularımız ile kavuşacak olan Veliköy Organize Sanayi Bölgesi Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, Veliköy İlkokulu, Kızılpınar Mahallesi Osmanlı Osmanlı Caddesi 30 derslikli ilk ve ortaokul ve Ambardere Eğitim Bölgesi 24 derslikli lise ve 200 öğrencilik pansiyon binasında incelemelerde bulunduk. İnşallah hepsini yıl içinde açmak için çalışıyoruz. Allah devletimize zeval vermesin” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 

 

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10