Yeni binalarında eğitim öğretim vermeye başlayacaklar

Kapaklı'da 5 okul, yeni eğitim öğretim yılında yeni binalarında normal eğitimle eğitim öğretim vermeye başlayacak. Devlet yatırımı olarak Atatürk Mahallesi'nde yapımına başlanan 24 der

Kapaklı 7.08.2020 16:10:00 0
Yeni binalarında eğitim öğretim vermeye başlayacaklar

 

 

Nüfus artışına paralel olarak öğrenci sayısı ve derslik ihtiyacı da artan Kapaklı’da devlet tarafından yaptırılan 32 derslikli Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi, 24 derslikli Kapaklı Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Kapaklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Karaağaç Atatürk Ortaokulu ve Karaağaç İmam Hatip Ortaokulu yeni eğitim öğretim yılında yeni binalarında eğitim öğretim vermeye başlayacak.

 

“HAYIRLI OLSUN”

 

Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Kapaklı ilçemizin yıllar süren sorunu çok şükür bitti. Devlet yatırımı olan Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi, Kapaklı Anadolu İmam Hatip Lisesi, Kapaklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yeni dönemde yeni binalarında normal eğitimle hizmet vermeye başlayacaklar. İlçemize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

 

 

İNŞAATLAR HIZLA İLERLİYOR

 

Devlet yatırımı olarak yapılan Karaağaç Atatürk Ortaokulu ve Karaağaç İmam Hatip Ortaokulu’nun da yeni dönemde yeni binalarında normal eğitimle hizmet vermeye başlayacağını kaydeden Danışmaz, Atatürk Mahallesi’nde 24 derslikli ortaokul ve 24 derslikli ilkokul inşaatlarının da hızla ilerlediğini söyledi.

 

Haber / Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10