Talihsiz damat üst üste kaza yaptı

 Pazar günü kullandığı gelin arabası ile düğün salonuna giden talihsiz damat üst üste kaza yaptı. Fevzipaşa Caddesi TREDAŞ önünde yola aniden çıkan 34 VB 6974 plakalı araçla çarpışan

Çerkezköy 10.08.2020 18:56:00 0
Talihsiz damat üst üste kaza yaptı

 

Gelin arabası ile birlikte düğün salonuna gitmek için yola çıkan talihsiz damat Fevzipaşa Caddesi TREDAŞ önünde yola aniden çıkan 34 VB 6974 plakalı otomobille çarpıştı.

 

 

İKİNCİ KAZA MEYDANA GELDİ

 

Bir anda neye uğradığını şaşıran talihsiz damat, araçtan inerek şoförle tartışmaya başladı. Damat bir taraftan şoförle tartışıp bir taraftan da telefonla olay yerine polis çağırırken, gelin ve beraberdekiler ise yaklaşık 20 dakika araç içerisinde bekledikleri esnada bu defa kaza mahallinden geçmekte olan 59 S 2880 plakalı servis aracıyla ikinci kazaya karışınca talihsiz damat adeta çılgına döndü.

 

DAMADI SAKİNLEŞTİRMEK AKRABALARINA DÜŞTÜ

 

Üst üste yaktığı sigaralarla sinirlerine hakim olmaya çalışan damadı sakinleştirmek ise konvoyda bulunan akrabalarına düştü. İkinci kaza ile birlikte yaklaşık yarım saat araç içerisinde kalan gelin adayı damadın akrabaları tarafından kaza yerine çağırılan ikinci bir araçla salona gönderilirken, damat olay yerine çağırılan polis ekiplerini bekledi. Gelin ve damadın yara almadan atlattığı kazada iki araçta maddi hasar meydana gelirken, tutulan rapor sonrası damadın akrabaları damadı salona götürdü.

 

Haber / Şaban KARDEŞ
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10