Çerkezköy'de koronavirüs denetimi

Çerkezköy'de İçişleri Bakanlığı'nın valiliklere gönderdiği koronavirüs genelgesi kapsamında, halkın yoğun olarak bulunduğu alanlarda koronavirüs denetimi yapıldı. İlçe merkezi mahallel

Çerkezköy 11.08.2020 18:55:00 0
Çerkezköy

 

 

İşletmelerde koronavirüs tedbirlerine uyulup uyulmadığını denetleyen ekip, vatandaşları da maske, sosyal mesafe ve hijyen kuralları ile ilgili bilgilendirdi. 120 görevliden oluşan 20 ekiple yapılan denetimlerle ilgili değerlendirme yapan Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, denetimlerin 10 gün boyunca farklı iş kollarında da devam edeceğini belirtti.

 

 

MASKE, SOSYAL MESAFE, HİJYEN

 

Maske kullanımı, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyulmasının koronavirüsle mücadelede çok önemli olduğunu söyleyen Abban, salgın tehlikesinin henüz bitmediğini vurguladı. Çerkezköy’de vaka sayısında önemli bir artışın olmadığını söyleyen Abban, “Ama virüs tehlikesi devam ediyor” diyerek vatandaşların koronavirüsle mücadelede belirlenen kurallara uymasının önemine dikkat çekti. Sabah saatlerinde Çerkezköy ilçe merkezinde denetimlerden bulunan Kaymakam Abban ve beraberindekiler saat 14.00’da da Kızılpınar Mahallesi İstiklal Caddesi’nde koronavirüs denetimi yaptı. İşyerlerini tek tek gezerek vatandaşları ve işyeri sahiplerini kurallara uyulması konusunda bilgilendiren Abban, işyerlerinde alınan önlemleri de kontrol etti.

 

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10