MHP, Tekirdağ'da 4 ilçe kongresini tamamladı

MHP Hayrabolu İlçe Teşkilatı'nın Hayrabolu, Malkara, Saray ve Muratlı İlçe Kongreleri yapıldı. Hayrabolu İlçe Başkanlığı'na Bünyamin Bitgen, Malkara İlçe Başkanlığına İb

Tekirdağ 17.08.2020 19:26:00 0
MHP, Tekirdağ

 

Hayrabolu İlçe Kongresi Çeşmeli Düğün Salonu’nda yapılırken, tek liste ile gidilen kongrede daha önce atama ile ilçe Başkanlığına getirilen Bünyamin Bitgen güven tazeleyerek seçilmiş başkan oldu. Bünyamin Bitgen başkanlığındaki yeni yönetimde Murat Aydın, Hasan Koçan, Rasim Ergüder, Hüseyin Dönger, Ahmet Bitgen, Fatih Atıcı, Murat Selvi, İbrahim Arı, Yakup Cinkılıç, Salih Çetkin, Mehmet Dülger, Hüseyin Rutbil, Serkan Buday ve Ahmet Uluğ yer aldı. 

 

 

MALKARA İLÇE KONGRESİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malkara İlçe Başkanlığı 13. Olağan Kongresi de Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Şehit Turgut Arslan Aile Yaşam Merkezi Salonu’nda yapıldı. Tek aday ve tek liste ile girilen seçimde, mevcut MHP Malkara İlçe Başkanı İbrahim Zilbastı, yeniden İlçe Başkanı olarak seçildi. İbrahim Zilbastı’nın Yönetimi ise şu isimlerden oluştu: İbrahim Zilbastı, Ömer Eğilmez, Gürcan Yılmazgüç, Caner Civak, İsmail Suna, Ali Minez, Levent Baykal, Ayşe Çakmak, Yasin Kurt, Orçun Atasoy, Uğur Günay, Kemal Öz, Cem Şen, Cengiz Yalçın, Fatih Altıntaş, Yaşar Taşkın, İsmail Çeşmeli, Hüsnü Kif, Hüseyin Akel. 

 

SARAY İLÇE KONGRESİ

 

MHP Saray İlçe Başkanlığı 9. Olağan Kongresi de hafta sonu günü yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimlerde mevcut ilçe başkanı Yusuf Duman yeniden başkanlığa seçildi. 

 

 

MURATLI İLÇE KONGRESİ

 

Muratlı İlçe Kongresi de hafta sonu yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimde mevcut başkan Hüseyin Tufan yeniden başkanlığı seçilirken, Tufan başkanlığındaki yönetimde İsmail Seferi, Ali Ahlatçalı, Şevket Koz, Özcan Türk, Fercan Bedel, Gökhan Durmaz, Rıdvan Balkan, Ertan Barış, Cüneyt Zeren, Hüseyin Umut Arıcan, Sadık Yaşar, Cemalettin Akyol, Doğancan Özkan, Tahir Cömert yer aldı. 

Haber / Harun PEHLİVAN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10