Albayrak'tan Ergene ve Muratlı'ya ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, dün mesaisine Ergene'de başladı. Ergene'deki yatırım ve projeleri inceleyen Albayrak, vatandaşlarla da bir araya geldi.Albayrak, daha sonra Muratlıâ

Tekirdağ 19.08.2020 18:52:00 0
Albayrak

 

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak, programı kapsamında ziyaret ettiği Ergene'de Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ile birlikte Ergene Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilecek olan Velimeşe Gölet Projesi yapım alanında incelemelerde bulundu. “Velimeşe Gölet Projesi, vatandaşlara ve Tekirdağ'a hayırlı olsun” diyen Albayrak, yetkililerden proje ile ilgili bilgi aldı.

 

 

TESKİ’NİN BRİFİNG TOPLANTISINA KATILDI

 

Daha sonra Kırkgöz ve Esenler mahallelerini ziyaret eden Albayrak, vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi. Ergene'de yaptığı temasların ardından Albayrak çalışmalarına Muratlı’da devam etti. İlk olarak Kırkkepenekli Mahallesini ziyaret eden Albayrak, vatandaşlara ilçede planlanan ve devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Albayrak mahalle ziyaretlerinin ardından Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi ve TESKİ tarafından ilçede gerçekleştirilen çalışmalar ile ilgili brifing toplantısına katıldı. Toplantıda Fen İşleri Dairesi Başkanı Metin Pakdil ve TESKİ Şube Müdürü Okan Yeşilmen tarafından ilçede devam eden, planlanan altyapı ve üstyapı çalışmaları hakkında sunum yapıldı. Albayrak, Muratlı ziyareti kapsamında Muratlı Kaymakamı Dr. İsmail Altan Demirayak'ı makamında ziyaret etti. Başkan Albayrak, ilçede devam eden çalışmalar hakkında Kaymakam Demirayak'a bilgi verdi ve misafirperveliği için kendisine teşekkür etti. Ziyarette Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan da hazır bulundu.

 

 

“YATIRIM VE PROJELER HIZ KESMEDEN SÜRÜYOR”

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ergene ve Muratlı'da ziyaretlerine ilişkin yaptığı açıklamada, her iki ilçede de yatırım ve projelerin hız kesmeden devam ettiğini belirterek, "Ergene, yeni kurulan bir ilçemiz. Bu nedenle üstyapı ve altyapı alanlarında ilçemizde büyük atılımlar gerçekleştirdik, gerçekleştirmeye de devam ediyoruz. Muratlı'da da çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Vatandaşlarımıza bize duydukları güven ve gösterdikleri destek için teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

 

Haber / Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10