Akay: 3 ay içerisinde tamamlanacak

Kızılpınar Atatürk Mahallesi Milli Sokak'ta yapımına başlanan Fatih Sultan Mehmet Parkı'nda incelemelerde bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, "Parkımızı baştan aşağı

Çerkezköy 19.08.2020 18:58:00 0
Akay: 3 ay içerisinde tamamlanacak

 

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay,  Kızılpınar Atatürk Mahallesi Milli Sokak’ta 3 bin 780 metrekarelik alanda bulunan Fatih Sultan Mehmet Parkı’ndaki yenileme çalışmalarını inceledi. Akay, mahalle sakinlerine ve çocuklara parkın içeriği hakkında bilgiler verdi.

 

3 BİN 780 METREKARE ALANA SAHİP

 

İncelemelere ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Akay, “Kızılpınar Mahallemizde altyapı ve yol çalışmalarını tamamladıktan sonra söz verdiğimiz gibi üst yapı çalışmalarına da başladık” dedi. Fatih Sultan Mehmet Parkı’nın uzun süredir atıl durumda olduğunu kaydeden Başkan Akay, “Parkımızı baştan aşağı yenileyerek Kızılpınar Atatürk Mahallesi sakinlerinin ve çocuklarımızın kullanımına açacağız. Park toplam 3 bin 780 metrekare alana sahip. Çalışmalar kapsamında Fatih Sultan Mehmet Parkımızın içerisine bir adet mini basketbol sahası ve bir adet futbol sahası ile tribünlerini yapacağız. Çocuk oyun alanları, oturma alanları, yürüyüş alanları, fitness alanı, koşu yolu ve oyun alanlarının olacağı parkımızı yaklaşık 3 ay içerisinde tamamlayarak sizlerin kullanımına sunacağız” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10