Park çalışmalarında sona gelindi

Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından vatandaşların aileleriyle birlikte vakitlerini değerlendirebilmeleri adına yapımına başlanan Kazım Karabekir Mahallesi Gazi Nebi Sınık

Kapaklı 21.08.2020 16:37:00 0
Park çalışmalarında sona gelindi

 

 

Çalışmalarla ilgili bilgi veren yetkililer, Kazım Karabekir Mahallesi’nde İlçe Jandarma Komutanlığı yanında bulunan 2 bin 486 metrekare alana sahip Gazi Nebi Sınık Parkı ve Cumhuriyet Mahallesi Tahtacılar Sokak üzerinde bulunan bin 930 metrekare alana sahip Tahtacılar Sokak Parkı’nda oyun grupları ve spor aletlerinin monte edildiğini ifade etti. Park alanlarında peyzaj ve düzenleme çalışmalarının da yapılacağını kaydeden yetkililer, Cumhuriyet Mahallesi Coşkun Sokak’ta bulunan Ali Baba Parkı’nın da yenileme çalışmalarının ardından hizmete sunulacağını söyledi.

 

 

“SAYILARINI ARTIRMAK İÇİN ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR”

 

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin de çocukların ve gençlerin daha sağlıklı bir nesil olarak yetişmesi için her mahallede çocuk parkları ve spor alanlarının sayısının artırılması için çalışmalara devam ettiklerini belirtti. Parkları özellikle günümüze yakışır bir şekilde donatıldığını belirten Çetin, parkların sadece çocuk oyun alanı ile sınırlı olmadığını, içerisinde spor alanları, yürüyüş yolları, dinlenme alanları gibi alanların da olduğunu ifade etti.

 

“HAYIRLI OLSUN”

 

Yenilenen Bülent Ecevit Parkı’nın vatandaşların yoğun olarak kullandığı bir sosyal yaşam alanı haline geldiğini kaydeden Başkan Çetin “Yine Kazım Karabekir Mahallesi’nde Gazi Nebi Sınık Parkı ve Cumhuriyet Mahallesi’nde Tahtacılar Sokak Parkı ve Ali Baba parklarımızda çalışmalarımızda sona geldik. Şehrimizi geleceğe hazırlamak, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir Kapaklı bırakmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi. Çetin, parkların hayırlı olmasını temenni etti.

 

Haber / Elif Zennure ŞİMŞEK

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10