Sıcaktan bunalan vatandaşlar sahile akın etti

Marmaraereğlisi'nde hava sıcaklığından bunalan vatandaşlar sahil kıyısına akın ederek, serinlemek için denize girdi. Kıyı şeridinin dolup taştığı bölgede yer bulamayan bazı vatandaşlar

Marmara Ereğlisi 24.08.2020 15:31:00 0
Sıcaktan bunalan vatandaşlar sahile akın etti


 

 

Hava sıcaklığının 30 derece olduğu Marmaraereğlisi'nde vatandaşlar denize girerek serinledi. Günü birlikçilerin akın ettiği Sultanköy Mahallesi'nde vatandaşlar denizin girişin yasak olduğu bölgeleri bile doldurdu. Marmaraereğlisi Kaymakamlığı tarafından sahil bandının bulunduğu bölgede bazı noktalara, 'Bu alanda su altı boruları geçmektedir. Ciddi yaralanmalara sebep olabilir. Bu alanda denize girmek tehlikelidir' yazılı tabelalar asıldı.

 

“SERİNLEMEK İÇİN GİRİYORUZ”

 

Tabelalara ve uyarılara aldırış etmeyen vatandaşlar gün boyu bölgede denize girmeye devam etti. İstanbul'dan serinlemek için Marmaraereğlisi'ne geldiğini belirten Murat Kızıltepe, "Yasak olduğu bölgedeyiz ama sahil dolu. Ama bizde serinlemek için geldik. Fazla açılmıyoruz. Ne yapalım serinlemek için giriyoruz. İstanbul'dan geldik. Deniz çok güzel. Tekrar gireceğiz" diye konuştu.

 

Haber/Melek ELMA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10