Öztürk Tarım-Peyzaj'a görkemli açılış

Personel A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve CHP Çerkezköy Eski İlçe Başkanı Birol Öztürk'ün oğlu İlker Öztürk'ün işletmeciliğini yaptığı Öztürk Tarı

Çerkezköy 25.08.2020 17:00:00 0
Öztürk Tarım-Peyzaj

 

Açılışa Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcıları Nedim Yılancı, Enver Bayram, Mustafa Gümüş, Esengül Güven, CHP İlçe Başkanı Ayfer Dönmez ve yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, STK temsilcileri, esnaf ve çok sayıda davetli katıldı. Görkemli bir açılışla hizmete başlayan Öztürk Tarım Peyzaj’da satışa sunulan ürünlerle bölgenin tarımda kullandığı ürün ihtiyaçlarının giderilmesi amaçlanıyor.

 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Açılış öncesi konuşma gerçekleştiren işletme sahibi İlker Öztürk, açılışa katılıp kendilerini yalnız bırakmayanlara teşekkür etti. Öztürk, "Şunu belirtmeliyim ki bu işletmemiz için 4 aylık hazırlık sürecindeki emeklerimizin sonucudur. Bölgemiz için kritik öneme sahip olan tarımın bir adım daha öteye gidebilmesi ve bölge verim ortalamamızın yükseltilmesi adına önem arz eden kuruluş olma gayretinde bulunmak istiyoruz. Aynı zamanda bölgemiz sanayi kuruluşlarının yeşil alan bakımlarını üstlenmek ve peyzaj projelerinde bölgemize örnek hizmetler vererek yeşil alanlara değer katmayı hedefliyoruz. Tüm bu süreçler boyunca yanımda olan aileme, ticari paydaşlarıma ve kıymetli Öztürk Tarım çalışanlarına teşekkürü bir borç bilirim” diye konuştu.

 

 

ÇERKEZKÖY’E HAYIRLI OLSUN

 

Öztürk’ün ardından konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, "Böylesine zor bir dönemde bu denli bir yatırım yaparak ilçemize katkı sunan kardeşime ayrıca teşekkür ediyorum. Bölgemiz her geçen gün gelişiyor, büyüyor. Bu vesileyle işletmesini Çerkezköy’e kazandıran kardeşimize bol, bereketli ve hayırlı kazançlar diliyorum. Açılan işletmemizin Çerkezköy’e hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi. Konuşmaların ardından protokol üyeleri işletmenin açılış kurdelesini hep birlikte keserken, açılışın ardından davetlilere ikramda bulunuldu.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10