Başkan Çetin çalışmaları inceledi

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde devam eden çalışmaları inceledi. Atatürk Mahallesi'nde devam eden dere menfez çalışmalarını

Kapaklı 27.08.2020 18:00:00 0
Başkan Çetin çalışmaları inceledi


 

 

Yeni Sanayi Sitesi yanında devam eden beton yol yapımı, Atatürk Mahallesi Harbiye Caddesi Yağız Sokak ve Uzun Sokak’ta devam eden dere menfez ve bağlantı yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin çalışanlara kolaylık diledi.

 

KULLANIŞLI HALE GETİRİLİYOR

 

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ilçemizin muhtelif noktalarında çalışmalarını sürdürüyor. Yeni Sanayi Sitesi yanındaki 10 bin metrekarelik alan çesanlı beton atılarak düzenli ve kullanışlı hale getiriliyor” dedi.

 

DERE MENFEZ VE BAĞLANTI YOL YAPIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

 

Atatürk Mahallesi’nde devam eden dere menfez çalışmalarını da inceleyen Başkan Çetin, “Atatürk Mahallesi Harbiye Caddesi Yağız Sokak ve Uzun Sokak’ta dere menfez ve bağlantı yol yapım çalışmalarımız sürüyor. İlçemiz için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.” dedi. Belediye Başkan Yardımcısı Veysel Güven ve Fen İşleri Müdürü Abdullah Çakmak’ın da eşlik ettiği ziyaretlerde yetkililerden bilgi alan Başkan Çetin, emekçilere kolaylıklar diledi.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10