Bozdağ: Kasaplarda tek fiyat üzerinden satılacak

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, yönetimin onayından geçen tarifeye göre şu anda kasaplarda geçerli olan et fiyatlarını kamuoyu ile paylaştı. Tarifeye göre kıymanın kilogram

Çerkezköy 28.08.2020 18:44:00 0
Bozdağ: Kasaplarda tek fiyat üzerinden satılacak

 

 

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Çerkezköy’deki kasapların et tarifeleri ile ilgili açıklamada bulundu.

 

DENETİMLER YAPILDI

 

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ " Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü kasaplara yaptığı denetimlerde et fiyatlarının tutarsızlığını belirledi. Bizde yönetim kurulu ile yaptığımız toplantıda standart fiyatlandırma uygulamasına gittik ve  yeni tarifelerin her kasap müşterilerin görebileceği bir yere asması gerekiyor" dedi.

 

İŞTE YENİ TARİFE

 

Tarifeye göre yeni et fiyatlarını açıklayan Bozdağ" Kıymanın kilosu 58 TL, dana etinin kilosu 60 TL, kemikli etin 50 TL, kuzu etinin 65, bonfilenin 90, bifteğin 80, kuzu ciğerin 70 ve kuru pirzolanın ise 85 TL'den kasaplarda satılacak" dedi. Bozdağ " 15 gün önce hizmete giren Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Kapaklı İrtibat bürosu Kapaklı'daki esnaflarımız için büyük bir kolaylık oldu. Üyelerimiz artık Süleymanpaşa'ya gitmek zorunda kalmıyorlar. Bu da esnafımız hem zamandan hem de iş gücünden tasarruf sağlıyor" dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10