Allah'tan korkmaz kuldan utanmazlar

Çerkezköy Belediyesinin 30 Ağustos 2015'te Çerkezköy'e kazandırdığı en güzel eserlerden birisi olan 'Vatan Size Minnettardır' anıtına sorumsuz ve saygısız insanların yaptıkları bugünlerde hem mill

Çerkezköy 28.08.2020 19:14:00 0
Allah

 

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 98'inci yıl dönümünü kutladığımız bugünlerde Çerkezköy'de ' Vatan Size Minnettardır' anıtına yapılan bu saygısızlık affedilmeyecek gibi yetkililerinde görmemiş olması da ' Çerkezköy Belediyesinin zabıta personeli var. Buralar hiç mi kontrol edilmiyor' sorusunu akıllara getiriyor.

 

BÜYÜK TEHLİKE ARZ EDİYOR

 

Bir taraftan bazı duvar magandaları tarafından ' Vatan Size Minnettardır' anıtına yazılan yazılar bir taraftan ise sorumsuz insanların anıtın aydınlatılması için kullanılan sigorta kutularını kırmaları ve kabloların açık bir şekilde olması ise özellikle aileleri ile birlikte bu alanı ziyaret eden küçük çocuklar için büyük tehlike arz ediyor.

 

VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTERDİ

 

Milli Kurtuluş Savaşı'mızı tarihte eşi benzeri görülmemiş bir zaferle taçlandıran 30 Ağustos Zafer Bayramına iki gün kala Çerkezköy 'Vatan Size Minnettardır' anıtına yansıyan bu manzara hem aziz şehitlerimizin hatıralarını hem de milletimizin değerlerini zedeledi. Vatandaşlar " 5 yıl önce Çerkezköy'e kazandırılan 'Vatan Size Minnettardır' anıtında gördüğümüz manzara gerçekten üzücü ve hiç hoş değil. Buna yapanlar vatan hainidir" diyerek bunu yapanlara tepki gösterdi.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10