Çorlu'da zabıta haftası kutlandı

Zabıta Teşkilatı'nın kuruluşunun 194. yıl dönümü önceki gün Çorlu Atatürk Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı önünde düzenlenen tören ile kutlandı.Törende konuşan Çorlu Belediye Ba

Çorlu 7.09.2020 08:18:00 0
Çorlu

 

 

Çorlu Atatürk Meydanı'nda gerçekleştirilen kutlama programına Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çorlu Belediye Başkan Yardımcıları Adnan Kum, Güner Çetin, Oktay Çolpan, Özcan Veysel Tunçcan, İbrahim Turgut Bolat ve Kemaleddin Avcı, birim amirleri, Zabıta Müdürlüğü personeli, mahalle muhtarları ve yerel basın temsilcileri katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende Çorlu Belediyesi Zabıta Müdürü Birol Uçar tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu.

 

ŞEHRİMİZİN HUZURUNU SAĞLAMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

 

Törende konuşma yapan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, “Zabıtalık görevini yürüten tüm arkadaşlarımız, halkımızın karşısında değil onların yanında ve hizmetindedir. Zabıta teşkilatımız, her zaman yol gösterici olma ve giydiği üniformayla halkın esenliğine hizmet etme bilinciyle hareket etmektedir. ‘Önce insan’ anlayışıyla hizmet üreten zabıtamız, bu amaç doğrultusunda fedakârca görevini sürdürmektedir.Belediyemizin bünyesinde çalışan 63 zabıta personelimiz ile Çorlu’muz için gece gündüz çalışıyor, şehrimizde huzuru sağlamak için çalışıyoruz. Yakında aramıza katılacak 25 yeni zabıta personelimiz ile daha da güçlenecek teşkilatımızda, şehrimize daha iyi şartlarda hizmet vermeyi arzu ediyoruz" dedi.

 

ÇİÇEK DAĞITTILAR

 

Zabıta Müdürlüğü tarafından kullanılmak üzere 2 adet mini araç alındığını kaydeden Sarıkurt" “Zabıta Müdürlüğümüz bünyesine kattığımız Çevre dostu elektrikli araçlarımız ile zabıta personelimiz olaylara anında müdahale edebilecek” dedi. Tören sonrasında zabıta ekipleri meydandan geçen vatandaşlara çiçek takdim etti.

 

Elif Zennure ŞİMŞEK


0282 726 91 91
0282 747 65 10