Mustafa Çetin devam eden çalışmaları inceledi

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, TESKİ tarafından alt yapı çalışmalarının başladığı Erbay Caddesi ile Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçenin muhtelif

Kapaklı 7.09.2020 18:30:00 0
Mustafa Çetin devam eden çalışmaları inceledi

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin Atatürk Mahallesi Erbay Caddesi’nde TESKİ tarafından başlatılan alt yapı çalışmalarını inceleyen Başkan Çetin, yetkililerden bilgi aldı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Olmazsa olmazımız ‘’alt yapı’’ sorunlarımızın çözümü için Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak ve TESKİ Genel Müdürü İbrahim İçöz ile yaptığımız görüşmeler neticesinde Erbay Caddesi’nde yağmur suyu, içme suyu ve kanalizasyon hatlarının yenilenmesiyle ilgili çalışmalar başladı. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak ve TESKİ Genel Müdürü İbrahim İçöz’e teşekkür ediyorum. Günü kurtarma amaçlı değil gelecek vizyonunu içine alan güçlü alt yapı ile geleceğe güvenle bakan bir Kapaklı için çalışıyoruz.” dedi.

YOL YAPIM VE ONARIM ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Başkan Çetin, Erbay Caddesi’nin ardından Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçenin muhtelif noktalarında devam eden çalışmaları inceledi. Çetin, “Yaşar Doğu Caddemizde yağmur suyu hattı yapımı ve Yeni Cami Caddemizde kaldırım bakım ve onarımı çalışmalarımız devam ediyor. Bahçelievler Mahallesi Hazan Sokak’ta beton yol yapım çalışmamız tamamlandı. Hayırsever Ender Koçak tarafından ilçemize kazandırılan Nazmiye-Seyfettin Koçak Ortaokulu’nun çevresinde de yol düzenleme çalışmalarımız sürüyor. Yine İsmetpaşa ve İnönü Mahallelerimiz arasında kalan derede kato çalışması gerçekleştiriyoruz. İlçemizin cazibe merkezi olacak, bir yaşam alanına dönüştüreceğimiz Pınar Bulvarımızda devam çalışmaları yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldım. Çalışmaların nihayete ermesiyle bulvarımız kentimize yakışır modern bir görünüme kavuşacak.” diye konuştu.

Haber/Gülay YİĞİT SEZEN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10