Resim ve fotoğraf yarışmasında dereceye girenler ödüllendirildi

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından ilkokul öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen "Benim Gözümden" temalı resim ve ortaokul öğrencilerinin katıldığı "Benim Objektifimden" temalı f

Süleymanpaşa 14.09.2020 15:11:00 0
Resim ve fotoğraf yarışmasında dereceye girenler ödüllendirildi

İlkokul birinci, ikinci, üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencilerinin katıldığı “Benim Gözümden” resim yarışmasına Süleymanpaşa merkezindeki okullardan 500’ün üzerinde eser gönderildi. Benim Gözümden Vatan Türkiye, Benim Gözümden Bayrak, Benim Gözümden Cami ve Ezan ile Benim Gözümden Asker kategorilerinde düzenlenen yarışmada; her kategoride en iyi üç eser seçici kurul tarafından belirlendi.

FOTOĞRAF DALINDA 10 ESER ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ

Aynı kategorilerin geçerli olduğu ve ortaokul öğrencilerinin katılımına açık olan “Benim Objektifimden” fotoğraf yarışmasında da dereceye girenler jüri tarafından belirlenerek ödül alan eserler açıklandı. Buna göre dört kategoride 10 öğrenci ödül almaya hak kazanmış oldu. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda yapılması planlanan ödül töreni, Korona virüsü salgını nedeniyle gerçekleştirilememişti. Tören, salgın tedbirlerine uygun olarak önceki gün Süleymanpaşa Belediyesi Ahmet Aygün Gençlik Merkezi’nde düzenlenerek dereceye girenlere ödülleri takdim edildi.Ödül töreninde konuşma yapan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, dereceye giren öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

 

 

KAZANANLARA ÖDÜLLERİ TÖRENLE TAKDİM EDİLDİ

Resim yarışmasında dereceye giren eser sahibi öğrencilere, her kategoride birincilere bisiklet ve çeyrek altın, ikincilere bisiklet ve gram altın ile üçüncülere bisiklet olmak üzere ödülleri verilirken, fotoğraf yarışmasında ödül kazanan öğrencilere ise birincilere yarım altın, ikincilere çeyrek altın ve üçüncülere gram altın takdim edildi.’ Benim Gözümden Asker’ temalı yarışmada 100. Yıl Mehmet Sadık Özyüksel İlkokulu öğrencisi Ecrin Akyüz birinci olurken, Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu’ndan Elif Aydın ikinci, Tekirdağ AKA İlkokulu’ndan Derin Ersöz ise üçüncü oldu. “Benim Gözümden Bayrak’ konulu yarışmada ise Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu öğrencisi Irmak Balaban birinci, Hüseyin Pehlivan İlkokulu öğrencisi Yağız Muhterem Erdoğan ikinci, Karacakılavuz İlkokulu öğrencisi Ali Miraç Canki ise üçüncü oldu. “Benim Gözümden Cami ve Ezan” konulu yarışmada Tekirdağ Kent Koleji’nden Öykü Çolak birinci, Karacakılavuz İlkokulu’ndan İbrahim İlkay Fıçıcı ikinci, Murat Hüdavendigar İlkokulu öğrencisi Sümeyye Hacer Memiş üçüncü oldu. “Benim Gözümden Vatan Türkiye” yarışmasında Özel Tekirdağ Bahçeşehir Koleji İlkokulu öğrencisi Seyfettin Naim birinci, Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu öğrencisi Beren Yavuz ikinci, Safiye Osman Çeliker İlkokulu öğrencisi Zümra İşten ise üçüncü oldu. Benim Objektifimden temalı fotoğraf yarışmasında ise  ‘Vatan Türkiye’ konulu temada Süleymanpaşa Anadolu İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Emirhan Öz birinci, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Vali Enver Salihoğlu Ortaokulu’ndan Ayhan Yılmaz ikinci, Süleymanpaşa Anadolu İmam Hatip Ortaokulundan Muhammed İsmail Salatan ise üçüncü oldu. ‘Benim Objektifimden Cami ve Ezan’ konulu yarışmada Süleymanpaşa Anadolu İmam Hatip Ortaokulundan Nebi Furkan Şık birinci olurken, Süleymanpaşa Anadolu İmam Hatip Ortaokulundan Rümeysa Güner ikinci ve Özel İdare Ortaokulundan Tamaj Dönmez üçüncü oldu. ‘Benim Objektifimden Bayrak’ temalı yarışmada Süleymanpaşa Anadolu İmam Hatip Ortaokulundan Zehra Kasım birinci olurken, ‘Benim Objektifimden Asker’ temalı yarışmada 50.Yıl Ortaokulu’ndan Tunahan Durukan birinci, Süleymanpaşa Anadolu İmam Hatip Ortaokulu’ndan İrem Nur Ezer ikinci, Fevzi Çakmak Ortaokulu’ndan Esra Topçu üçüncü oldu.

Haber/Elif Zennure ŞİMŞEK


0282 726 91 91
0282 747 65 10