Albayrak Muratlı'da muhtarların sorunlarını dinledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Muratlı'da mahalle muhtarları ile bir araya geldi, çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.Toplantıda muhtarların talep ve ş

Muratlı 15.09.2020 16:23:00 0
Albayrak Muratlı

 

Başkan Kadir Albayrak, Muratlı ilçesindeki yatırım ve projeleri görüşmek üzere Muratlı ilçesine bağlı Yeşilsırt Mahalle Muhtarı Hürriyet Borucu, Aydınköy Mahalle Muhtarı Gönül Çoban, Kırkkepenekli Mahalle Muhtarı Murat Olcar, İnanlı Mahalle Muhtarı Şerif Şimşek, Balabanlı Mahalle Muhtarı Basri Eşit ile bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ tarafından yapılan, devam eden ve gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Kadir Albayrak muhtarların talep ve önerilerini dinledi.

 

MUHTARLARIMIZ İLE BİR ARAYA GELDİK

 

Muratlı mahalle muhtarları ile yapılan görüşmede Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı çalışanları da yer aldı. Tekirdağ ve Tekirdağlı vatandaşlar için daima kaliteli hizmet anlayışı ile çalışmaya devam edeceklerini ifade eden  Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Muratlı’da kırsal mahallelerimizde yapacağımız çalışmaları değerlendirmek üzere mahalle muhtarları ile bir araya geldik. Mahalle muhtarlarımız bizim için yerel yönetimler içinde önemli bir yere sahip. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da muhtarlamızla dirsek teması içinde çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Haber/Harun PEHLİVAN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10