NKÜ Rektörü Şahin'i ziyaret ettiler

Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı (TÜRKSOY)Genel Sekreteri ve Eski Kazakistan Kültür Bakanı Büyükelçi Prof. Düsen Kaseinov ve beraberindeki heyet, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Müm

Tekirdağ 18.09.2020 20:06:00 0
NKÜ Rektörü Şahin

 

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyarette konuşan Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı (TÜRKSOY)Genel Sekreteri veEski Kazakistan Kültür Bakanı Büyükelçi Prof. Düsen Kaseinov” Hepimizin zenginliklerini, kültürünü, sanatını tüm dünyaya tanıtmak istiyoruz. Bu yüzden kardeş Türk halklarını çok önemsiyor, iş birliklerine değer veriyoruz” dedi ve TÜRKSOY çalışmaları hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

TÜRK DÜNYASINI ÇOK ÖNEMSİYORUZ

Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin de ziyaretten ötürü davetlilere teşekkür ederek, Türk dünyasını çok önemsediklerini belirtti ve bu manadaki Uluslararası iş birliklerine açık olduklarını kaydetti. Şahin “Üniversitemizde okuyan Kazakistan ve Türk Cumhuriyetlerinden gelmiş öğrencilerimizin memnuniyetleri için çalışıyoruz.Onların da diğer öğrencilerimiz gibi evlerinde hissetmeleri için eğitim öğretim-ortamı en iyi şekilde oluşturuyoruz. Üniversitemize gösterdikleri yoğun ilgi bizleri memnun etmektedir” dedi.

Haber/Sevim BOZKURT

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10