Ya yanlış anlattım ya yanlış anlaşıldım

Çerkezköy Pazarcılar Derneği Başkanı Kasım Korkmaz, geçtiğimiz gün Çerkezköy Haber Gazetesi'nde çıkan haberin ardından AK Partilileri kızdırırken, bir anda kendini CHP ve AK Parti'nin a

Çerkezköy 18.09.2020 20:07:00 0
Ya yanlış anlattım ya yanlış anlaşıldım

Çerkezköy Pazarcılar Derneği’nin kurulduğu günden bugüne ülkenin ve Çerkezköy’ün menfaatine, pazar esnafının sorunları başta olmak üzere halkın hizmetinde olan bir sivil toplum kuruluşu olduğunu kaydeden Dernek Başkanı Korkmaz, “Çerkezköy’de pazarcıları sokaktan kurtaran Mehmet Uz’a da, pazarcılar derneğinin yıllarca kahrını çeken Ali Ertem’e de, pazarcıları Çerkezköy’e yakışır modern bir pazar yeri ile buluşturan Vahap Akay’a da teşekkür ediyoruz. Halka hizmet etmenin insanları memnun etmenin ne kadar zor ve meşakkatli bir iş olduğunun bilincindeyiz. Çünkü bizler de bir taraftan tezgahımıza gelen insanlara hizmet etmek bir taraftan da onları memnun etmek zorundayız. Tezgahta sattığımız her ürünümüzün arkasında durduğumuz gibi söylediğimiz cümlenin de arkasında durmayı biliriz. O gün orada anlattığım siyasete ve siyasetçilere sitemden ziyade meclis üyelerimizin bizleri ziyaret edip hal hatır sormamaları idi. Ancak konu bir anda gündemde olan güncel konulara çekilince bugün burada bu açıklamayı yapma ihtiyacı duydum. Biz siyaset bilmeyiz. Siyasete ne yem olmak ne de yem edilmek istemeyiz. Çerkezköy’ün hatırı sayılır gazeteci ağabeyimiz emektar gazetecimiz Seyit Süren Bey, genel gidişatla ilgili şahsıma sorular sordu. Ben de hem ülkemizin, hem ilçemizin hem de esnafımızın içinde bulunduğu durumu anlatmaya çalıştım. Anlattıklarım ya yanlış anlaşıldı ya da ben yanlış anlattım. Bu nedenle gazetenin haber merkezine gelerek açıklama yapmayı uygun gördüm. Dernek başkanı olarak yönetimimdeki AK Partili, CHP’li, MHP’li, İYİ Partili ve diğer partilere mensup tüm arkadaşlarıma eşit mesafedeyim. Benim partim Çerkezköy Pazarcılar Derneği’nin partisidir. Bu partide ülkemizde legal siyaset yapan tüm partiler, onların mensuplarıyla, seçmenleriyle el ele gönül gönüle yaşamaktadır.” dedi.

“EKMEK KAVGASI VEREN KENDİ HALİNDE ESNAFLARIZ”

Çerkezköy’ün her geçen gün büyüdüğünü söyleyen Korkmaz “Gönül isterdi ki ikinci dönemini geçiren belediye başkanımız Çerkezköy’e yakışır pazar sayısını 4’e, 5’e çıkarsın. Bağlık’ta atıl haldeki pazar yeri halkın hizmetine sunulsun. Bunlar hem Çerkezköy halkının hem de pazar esnafının lehine olacak hamlelerdir. Biz STK olarak siyasetten ve siyasi çekişmelerden uzak, ekmek kavgası veren kendi halinde esnaflarız. Yanlış anlamak da yanlış anlaşılmak da istemem. Belediye başkanımızı sayın Vahap Akay’a da, CHP’li, MHP’li ve İYİ Partili meclis üyelerine, Çerkezköy AK Parti İlçe Başkanı Sayın Kamil Çetintaş’a, AK Partili Meclis üyelerine, hepsine pazarın ve pazar esnafının sorunlarıyla ilgili destek çıkacaklarına inanıyorum” diyerek “Bu şekilde gündemde yer alıp iki değerli siyasi partimizin fikri çatışmasına neden olduğum için herkesten ve her kesimden özür dilerim” ifadelerini kullandı.

Haber/Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10