Albayrak: Dere ıslahı alanında büyük ve önemli projeler gerçekleştirdik

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Süleymanpaşa ilçesindeki Aydınpınar, Barbaros ve Cevizlik derelerinde sürdürülen temizlik çalışmaları tamamlandÄ?

Tekirdağ 25.09.2020 19:01:00 0
Albayrak: Dere ıslahı alanında büyük ve önemli projeler gerçekleştirdik

Çevre ve insan sağlığını tehdit eden olumsuzlukları ortadan kaldırmak ve görüntü kirliliğine son vermek amacıyla yürütülen dere temizliği çalışmalarında ortaya çıkan atıklar bertaraf edildi.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Çevremizi temiz tutmak, halk sağlığını korumak ve kent estetiğini sağlamak amacıyla dere temizliği çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Derelerimizi her türlü kirlilikten arındırarak halk sağlığına yönelik tehditleri ortadan kaldırmak ve derelerimizin bulunduğu alanlara güzel bir görünüm kazandırmak, Büyükşehir Belediyemiz ve bağlı kuruluşumuz Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin (TESKİ) hizmet politikaları arasında yer alıyor. Bilindiği gibi 2014 yılından bu yana dere ıslahı alanında büyük ve önemli projeler gerçekleştirdik. Yapmış olduğumuz çalışmalarla derelerimizin her zaman temiz kalmasını sağlıyoruz. Bu kapsamda yürüttüğümüz çalışmalar belirli bir program dâhilinde devam edecek" dedi.

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10