Çerkezköy'de maske ve sosyal mesafe denetimi

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 İl Valiliği'ne gönderilen genelde doğrultusunda Çerkezköy'de Kovid-19 tedbirleri denetlendi. Barbaros Caddesi, Namık Kemal Bulvarı ve Atatürk Caddesinde Çe

Çerkezköy 1.10.2020 19:55:00 0
Çerkezköy

 

Denetime Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, İlçe Emniyet Müdürü Sertan Topkaya, İlçe Jandarma Komutan Vekili Serkan Yörükoğlu, Kamu Kurum Müdürleri ve Polis ekipleri katıldı.

 

KAYMAKAM ABBAN’DA KATILDI 

 

Çerkezköy Kaymakamlığı, polis ve zabıta ekipleri koronavirüse karşı alınması gereken tedbirlerle yönelik Çerkezköy ilçe genelinde denetim gerçekleştirilirken, denetimlere Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban’da katıldı. Barbaros Caddesi, Namık Kemal Bulvarı ve Atatürk Caddesindeki restoran, kafeterya, market, ayakkabı ve mobilya dükkanı gibi pek çok yerde maske, mesafe, temizlik denetimleri yapan ekipler; dükkanların girişlerinde kural ve uyarıların yazılı olduğu afişlerin asılı olup olmadığını da kontrol etti. Denetimler sırasında maske takmayanlara ve bir eczaneye idari para cezası uygulandı. Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban “ Vatandaşlarımıza maske, sosyal mesafe ve temizlik konusunda uyarılarda bulunarak, alınan tedbirlere uyulması gerektiğini bir kez daha belirttik. Kuralla uyulmadığı takdirde cezai işlemin uygulanacağını hemşerilerimize önemle bildirdik. Bu süreci en sağlıklı şekilde atlatmak için önlemlerimizi almaya ve denetimlerimizi gerçekleştirmeye devam edeceğiz” dedi. 

Haber/Faik Onur KAYA 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10