Büyükşehir Belediyesi Çerkezköy'e EBA destek ünitesi kuracak 

Çerkezköy Belediyesinin geçtiğimiz günlerde pandemi nedeniyle uzaktan eğitim gören ancak evlerinde bilgisayar, tablet ve internet bağlantısı bulunmayan öğrencilere destek vermek için Mahalle evlerindeki bilgisaya

Çerkezköy 2.10.2020 19:39:00 0
Büyükşehir Belediyesi Çerkezköy

Eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak amacıyla kurulacak olan EBA Destek Üniteleri, Çorlu Kadın Danışma Merkezi ve Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde faaliyete açılacak.Söz konusu hizmet birimlerinde EBA için tahsis edilecek iki derslikte Büyükşehir Belediyesi personeli tarafındanher türlü hijyen ve sosyal mesafe tedbirleri uygulanacak. 

 

EN BÜYÜK YATIRIM İNSANA YAPILAN YATIRIMDIR

 

EBA Destek Üniteleri hakkında bir açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “En büyük yatırım, insana yapılan yatırımdır. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, bu anlayışla 2014 yılından bu yana hizmet veriyoruz. Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin daha iyi, sağlıklı ve güvenli koşullarda eğitim görmelerini sağlamak en temel hedefimizdir. Maddi imkansızlıklar sebebiyle bilgisayarı ve internet bağlantısı olmayan ailelerimizin çocuklarının uzaktan eğitim programından yararlanabilmelerine imkan sağlamak amacıyla EBA Destek Ünitelerimizi hizmete sunuyoruz. Bu hizmetimizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10