Albayrak Şarköy ve Malkara'da muhtarlarla buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, il genelinde vatandaşların talep ve ihtiyaçlarını belirlemek üzere düzenlediği mahalle muhtarları toplantılarına aralıksız bir şekilde devam e

Tekirdağ 4.10.2020 17:13:00 0
Albayrak Şarköy ve Malkara

Başkan Kadir Albayrak, Şarköy ilçesine bağlı Aşağıkalamış, Beyoğlu, Bulgur, Gölcük, İğdebağları, İshaklı, Kızılcaterzi, Kocaali, Mursallı,Palamut, Sofuköy ve Tepeköy mahallelerinin muhtarları ile Şarköy Belediyesi Meclis Salonu’nda bir araya geldi. Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var, TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz ve Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerinin de katıldığı toplantıda, Büyükşehir Belediyesi, Şarköy Belediyesi ve TESKİ tarafından mahallelerde gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında muhtarlara bilgi verildi.Muhtarların mahalleleri ile alakalı talep ve önerileri dinlendi.

Şarköy’ün ardından Malkara ilçesine geçen Başkan Kadir Albayrak, burada da Yenidibek, Teteköy, Deveci, Kadıköy, Izgar, Haliç, Sarıpolat, Allıışık, Danişment, Ahmetpaşa, Yaylaköy, Yaylagöne ve Hasköy mahallelerinin muhtarları ile buluştu.Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz ve Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerinin de yer aldığı toplantıda Büyükşehir Belediyesi, Malkara Belediyesi ve TESKİ’nin söz konusu mahallelerde hayata geçireceği hizmet ve projelerle alakalı muhtarlara bilgiler verildi. Programda ayrıca muhtarlar da mahallelerinin ihtiyaçlarını büyükşehir yetkililerine iletme fırsatı buldular.Başkan Kadir Albayrak, talep ve ihtiyaçlarla alakalı notlar alarak mahallelerin ihtiyaçlarının giderilmesine yönelik çalışma yürütüleceğini ifade etti.

PROJE ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, mahalle muhtarlarımıza büyük önem veriyoruz. Kentimizin hizmet ihtiyacının doğru belirlenmesi noktasında muhtarlarımızla sürekli olarak istişare halindeyiz. Muhtarlarımızdan aldığımız bilgiler doğrultusunda çalışmalarımızı yönlendirme fırsatı buluyoruz.Halkımız için hizmet ve proje üretmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10