Albayrak Çerkezköy ve Kapaklı'daki çalışmaları inceledi 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Çerkezköy ve Kapaklı'ya bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. 

Çerkezköy 6.10.2020 18:22:00 0
Albayrak Çerkezköy ve Kapaklı

Dün sabah saatlerinde Çerkezköy’e gelen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezini ziyaret ederek Kadın Danışma Merkezinin yeni yeri hakkında psikolog Beril Buket Bağcı’dan bilgiler aldı. Ziyaret sonunda Çerkezköy’de vatandaşlarla sohet edip görüş alışverişinde bulunan Albayrak, talep ve önerileri de dinledi. Çerkezköy Belediye Başkanvekili Mehmet Şahin Yılmaz’ı da makamında ziyaret eden Albayrak, ziyarette Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin çalışmaları hakkında değerlendirmede bulundu. 

 

ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİNDE İNCELEME YAPTI 

 

Çerkezköy’de ayrılan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, daha sonra Kapaklı’ya geçerek Kapaklı Atatürk Kültür Merkezini ziyaret etti. Burada devam eden çalışmalar hakkında bilgiler alan Albayrak,Pınar Bulvarı ve Erbay caddesinde Fen İşleri Dairesi ve TESKİ’nin devam eden altyapı ve düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyerek TESKİ Şube Müdüründen çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

 

ÇALIŞMALARI İNCELEDİ 

 

Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz’ı ve Kapaklı Eski Belediye Başkanı İrfan Mandalı ile birlikte ziyaret eden Albayrak, ziyaret sonunda Kapaklı’da vatandaşlarla sohbet ederek görüş alışverişinde bulundu. Talep ve önerileri de dinleyen Albayrak, Saray ilçesine geçti. Büyükşehir Belediyesi hizmet binasını ziyaret eden Albayrak, muhtarlarla bir araya gelerek karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Fen İşleri Dairesince sıcak asfalt çalışmaları tamamlanan Vize caddesini inceleyen Albayrak, Saray Sofular mahallesi mesira alanında çalışmaları Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş ile ziyaret edip çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Haber/Faik Onur KAYA 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10