Yüksel: Ergene'nin yarınlarını da planlıyoruz

Ergene Belediyesi ilçedeki mahalleler arasındaki ulaşım ağını genişletmeye devam ederken, yeni yollar yapmayı sürdürüyor. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel "İlçemizin gelişen potansiyelini dik

Ergene 7.10.2020 13:55:00 0
Yüksel: Ergene

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Metin Pakdil, Büyükşehir Tarımsal Dairesi Başkan Vekili Hasan Bayram, Ergene Belediyesi Başkan Yardımcımız Mehmet Cebeci, Ergene Belediyesi Belediye Meclis üyesi Erhan Baştak Marmaracık-Karamehmet ASB ve Cumhuriyet-Yulaflı-Velimeşe mahalleleri arasındaki bağlantı yollarındaki çalışmaları yerinde kontrol ederek incelemelerde bulundu.

 

ERGENE HIZLA BÜYÜDÜ

 

Ergene’nin hızla gelişen bir ilçe olduğunu belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Her geçen gün büyüyen, gelişen, nüfus yoğunluğu artan ilçemizin ulaşım ağını daha da akıcı hale getirmek adına çalışıyoruz. Yeni yapılaşmanın hızla arttığı mahallelerimizde yeni yollara da ihtiyaç duyuluyor. Bu gelişmeye paralel olarak belediye hizmetlerimizi etkin ve verimli bir şekilde götürme gayretindeyiz. İlçemizin gelişen potansiyelini dikkate alarak çalışıyor ve plan dahilinde yeni yollar kazandırarak, mevcut yollarımızı da iyileştiriyoruz. Hizmetlerimizle sadece bugünü değil Sevgi Kenti Ergene’mizin yarınlarını da planlıyoruz” dedi.

 

 

VATANDAŞIN HİZMETİNE SUNACAĞIZ

 

Yeni yol açım çalışmalarıyla planlı kentleşmenin de yolunun açıldığını ifade eden Yüksel, “Mevcut imar planında var olan yolları açarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Marmaracık-Karamehmet ASB ve Cumhuriyet-Yulaflı-Velimeşe mahalleleri arasındaki bağlantı yollarındaki çalışmalarımız Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ortaklığında koordineli bir şekilde devam ediyor. Bu bağlamda ilçemizde vermiş olduğu desteklerinden dolayı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak ve ekibine bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

 Haber/Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10