Aygun, Şarköy'ün yol sorununu gündeme taşıdı

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Dr. İlhami  Özcan Aygun, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı  Adil Karaismailoğlu tarafından yanıtlanması istemiyle verdiği önergede, Tekirdağ'ın turistik il?

Şarköy 7.10.2020 17:26:00 0
Aygun, Şarköy

CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. İlhami Özcan Aygun, yaz aylarında artan nüfus nedeniyle yetersiz kalan ve tek şerit olduğu için can güvenliğini de tehdit eden yolun genişletilerek, ivedilikle çift şerit haline getirilmesini istedi.  Söz konusu yolun yoğun virajlı ve iniş-çıkışlı yapısı nedeni ile trafikte yüksek tehlike arz ederek, kazalara neden olduğunu kaydetti.

 

SORULAR YÖNELTTİ

 

 Aygun, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı  Adil Karaismailoğlu tarafından yanıtlanması istemiyle “ AK Parti iktidarı tarafından her seçim dönemi öncesinde söz konusu yolun, “duble yola” dönüştürüleceği vaat edilmektedir. Bu vaadinizi ne zaman gerçekleştireceksiniz? Yolun fizibilitesi hazırlanmış mıdır? Yolu kaç yılda tamamlamayı planlıyorsunuz? Şarköy’ün Edirne ve İstanbul illerine bağlantısını sağlayan bu 33 kilometrelik yolu, 2021 bütçesine alacak mısınız? Yol için düşünülen bütçe ne kadardır?”sorularını yöneltti.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10