Talihsiz Ömer İstanbul'a sevk edildi

Pazartesi günü Kapaklı'daki evinin 3.katından düşerek ağır yaralanan Ömer Akif Ataseven isimli talihsiz çocuğun Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde plastik cerrahi olmadığı için 4 günlük

Çerkezköy 9.10.2020 14:13:00 0
Talihsiz Ömer İstanbul

 

 

İddiaya göre Kapaklı Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan 3 katlı evinin açık camında bulunan sinekliğin açılmasıyla beton zemine düşen talihsiz çocuğun Çerkezköy Devlet Hastanesi’ndeki ilk müdahalesinin ardından plastik cerrahi aranmaya başlandı.

 

KÜÇÜK ÖMER’İN DRAMI TÜRKİYE GÜNDEMİNE OTURDU

 

Çocuğun hastanedeki görsel fotoğraflarını paylaşarak yetkililerden yardım isteyen baba Muhammet Ataseven’in yardım talebine ilk cevap habercilerden geldi. Küçük çocuğun içinde bulunduğu dramın kamuoyuyla paylaşılmasının ardından bir taraftan siyasiler bir taraftan yetkililer tarafından, talihsiz çocuğun kırık olan çenesine yapılacak cerrahi müdahale için uygun hastane ve cerrah aranmaya başlandı. Akşam saatlerinde başlayan siyasi ve bürokrasi trafiği sonucu sabah saat 10:40’ta 2. Abdülhamit Han Hastanesi’nden gelen nakil kabulüyle Ataseven ailesinin üzüntüsü yerine sevince bırakırken, talihsiz çocuk Çerkezköy Devlet Hastanesi tarafından tahsis edilen özel ambulansla İstanbul’a sevk edildi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10